OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η απάντηση Κάρναβου στον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ για τα air condition στο ΕΕΕΚ Καλλιθέας

Σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελάκη για το θέμα της εγκατάστασης των air condition στο ΕΕΕΚ Καλλιθέας εκ μέρους του συνδυασμού του τέως δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας Γεώργιος Κουτσογιάννης ενημερώνει για τα εξής:

Στις 20/9/2023 υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης συντήρησης των σχολικών κτιρίων μετά από διεθνή διαγωνισμό που προηγήθηκε και είχε προκηρυχθεί το Νοέμβριο του 2022.

Πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας, όπως είχε ειπωθεί από το ίδιο τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο και στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η συντήρηση του ΕΕΕΕΚ και οι εργασίες που έπρεπε να διενεργηθούν.

Την εβδομάδα που ακολούθησε τεχνικοί του Δήμου Καλλιθέας καθώς και του αναδόχου είχαν επισκεφθεί το σχολείο και προγραμμάτισαν την εκκίνηση των εργασιών διαχωρισμού και διαμόρφωσης αιθουσών για το Σαββατοκύριακο 30/9/2023 και 1/10/2023.

Έως 31/12/2023 ολοκληρώθηκαν οι περισσότερες εργασίες που αφορούσαν: 1) Αλλαγή κουφωμάτων με νέα κουφώματα ασφαλείας με θερμοδιακοπτη. 2) Έλεγχο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου τα οποία θα εξυπηρετούσαν την εγκατάσταση των 8 air condition, δωρεά του κ. Κασσελάκη για την οποίο ο Δήμος Καλλιθέας ενημερώθηκε στις 5/10/2023 με έγγραφο του σχολείου.

Ακολούθως αναμέναμε τις σχετικές ενέργειες από τον ΔΕΔΗΕ ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των air condition , οι οποίες, ως γνωστόν, απαιτούν κάποιο χρονικό διάστημα .

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε από την νέα διοίκηση του Δήμου η εγκατάσταση αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα .

 

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Πώς μπήκαν τα 117 γκολ στο EURO 2024

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice