OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συμβολικός αποκλεισμός της Πατρών – Κορίνθου από αγροτοκτηνοτρόφους της Αιγιάλειας

Σε νέο συμβολικό αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Αιγίου, προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής οι αγωνιζόμενοι βιοπαλαιστές αγρότες της Αιγιάλειας, μετά από συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο μπλόκο τους στη γέφυρα Μεγανίτη και πορεία προς τη νέα εθνική.

Συνεχίζοντας τις πολύμορφες δράσεις τους, μετά και τη χθεσινή κινητοποίηση στα διόδια της γέφυρας του Ρίου – Αντιρρίου, οι παραγωγοί τονίζουν πως μόνο στο δρόμο του αγώνα μπορούν να αστηρίζονται, να έχουν αποτελέσματα, να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Σημειώνουν, πως δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω απ’ τις διεκδικήσεις τους, ότι αγωνιστικά θα συνεχίσουν αν δεν υπάρξουν άμεσα απαντήσεις που να τους ικανοποιούν και απ’ την πλευρά της Κυβέρνησης, ενώ επισημαίνουν και τις ευθύνες όλων όσοι ως και σήμερα ακολουθούν την πολιτική που τους ξεκληρίζει, της ΚΑΠ της ΕΕ και των μέτρων της.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Δημήτρη Μαρμούτα, που τόνισε πως ο αγώνας της αγωνιζόμενης αγροτιάς είναι και αγώνας των εργαζομένων. Τόνισε πως η ικανοποίηση των αιτημάτων των βιοπαλαιστών παραγωγών και κτηνοτρόφων αφορά και τους εργαζόμενους, απέναντι στον κοινό τους αντίπαλο, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τους βιομήχανους, μεταποιητές και μεγαλέμπορους που αγοράζουν πάμφθηνα απ’ τους αγρότες και πωλούν πανάκριβα σε όλο το λαό. Κάλεσε παράλληλα, σε μαζική συμμετοχή και στην 24ωρη Πανελλαδική, πανεργατική απεργία της 28ης Φλεβάρη, να δοθεί μια αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική που να έχει και μια αγωνιστική συνέχεια και στην πορεία.

Πηγή  902.gr

Σχετικά Άρθρα

Τραγωδία- Πολύνεκρο τροχαίο στην Πύργου-Κυπαρισσίας- Νεκρή 12χρονη και ένα βρέφος

otavoice

Θεσσαλονίκη: «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», Κλεόβουλος Θεοτόκης

otavoice

Eurostar: Μην ταξιδεύεται στην σιδηροδρομική γραμμή Λονδίνο-Παρίσι λόγω βανδαλισμών

otavoice

Ομπάμα: Συμφωνώ με τον Πρόεδρο Μπάιντεν – Η επιλογή της Κάμαλα, η καλύτερη του απόφαση

otavoice

Πλήγματα drones της Ρωσίας σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας

otavoice

ΗΠΑ: Συνελήφθησαν στο Τέξας δύο ηγέτες του ισχυρού καρτέλ Σιναλόα του Μεξικού

otavoice