OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνεχίζουν οι αγρότες – Στις γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα οι νέες αποφάσεις

Στις γενικές συνελεύσεις, που θα γίνουν σήμερα Πέμπτη (22/2) στα αγροτικά μπλόκα θα ληφθούν οι αποφάσεις των παραγωγών και των κτηνοτρόφων για τις επόμενες κινήσεις τους, μετά τη δυναμική τους κάθοδο με τα τρακτέρ στην Αθήνα και την αποτίμηση της διαμαρτυρίας με το εντυπωσιακό κονβόι. Εν αναμονή των όποιων αποφάσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων η κυβέρνηση πάντως διαμηνύει πως «δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για επιπλέον παροχές».

«Ήρθαμε δώσαμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, κάναμε ένα μεγάλο συλλαλητήριο, αναδείξαμε το θέμα το δικό μας, αλλά αναδείξαμε και το θέμα όλου του ελληνικού λαού για την ακρίβεια» δήλωσε ένας από τους συμμετέχοντες στο αγροτικό συλλαλητήριο διατυπώνοντας την κοινή πεποίθηση των ανθρώπων της παραγωγής.

«Χάρη σε αυτόν τον αγώνα αποσπάσαμε κάποιες κατακτήσεις, δεν μας ικανοποιούν το δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν θα υπήρχαν αν δεν γινόταν αυτός ο αγώνας τεσσάρων εβδομάδων στα μπλόκα» δήλωσε από την πλευρά του το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Ρίζος Μαρούδας. Οι αγρότες που χθες έκλεισαν συμβολικά με τα τρακτέρ, για όλα τα οχήματα το τελωνείο των Ευζώνων, δεν είναι ικανοποιήμενοι και θεωρούν ότι μπορεί να τους δοθεί κάτι επιπλέον από την κυβέρνηση. Ήδη στα μπλόκα ακούγονται απόψεις για το ενδεχόμενο ενός νέου συλλαλητηρίου στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις ενώ θέλοντας να δείξουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Σχετικά Άρθρα

Έλαμψε η γαλανόλευκη μέσα σε μια μετριότητα στα νερά του Σηκουάνα

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Υπερθέαμα στον Σηκουάνα με 300.000 θεατές υπό βροχή

otavoice

Τραγωδία- Πολύνεκρο τροχαίο στην Πύργου-Κυπαρισσίας- Νεκρή 12χρονη και ένα βρέφος

otavoice

Θεσσαλονίκη: «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», Κλεόβουλος Θεοτόκης

otavoice

Eurostar: Μην ταξιδεύεται στην σιδηροδρομική γραμμή Λονδίνο-Παρίσι λόγω βανδαλισμών

otavoice

Ομπάμα: Συμφωνώ με τον Πρόεδρο Μπάιντεν – Η επιλογή της Κάμαλα, η καλύτερη του απόφαση

otavoice