OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Βρετανία: Προβάδισμα 20 μονάδων των εργατικών λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Την Πέμπτη ανοίγουν οι κάλπες στη Βρετανία και λίγες μόνο ώρες πριν τις εκλογές η εκστρατεία των κομμάτων εντατικοποιείται με στόχο τους αναποφάσιστους.

Ο Ρίσι Σούνακ υπογραμμίζει τον κίνδυνο μίας υπερ-πλειοψηφίας των Εργατικών που όπως λέει θα καταστρέψει τη χώρα για μια δεκαετία. Η καμπάνια του γίνεται πιο επιθετική προκειμένου να αποφύγει μία ντροπιαστική ήττα που θα φέρει το Συντηρητικό κόμμα στη τρίτη θέση.

Οι Εργατικοί επιμένουν στο σχέδιο να ισορροπήσουν «το χάος που προκάλεσαν οι Τόρις» όπως λένε. Ο Κιρ Στάρμερ σχολίασε ότι η κριτική των Τόρις για τα βράδια της Παρασκευής με την οικογένεια του ήταν σημάδι «αυξανόμενης απόγνωσης που φτάνει στα όρια της υστερίας».

Παρόλο που οι δημοσκοπήσεις παραμένουν σταθερές με 20 μονάδες μπροστά οι Εργατικοί από τους Τόρις υπάρχει ανησυχία για τους αναποφάσιστους των οποίων τα χαρακτηριστικά αλλάζουν ως δεδομένα από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση. Εκεί ίσως οφείλεται η στόχευση των κομμάτων στην κεντρική χώρα.

Παράλληλα, υπάρχει μία μεγάλη εκστρατεία για την τακτική ψήφο με συνεργασίες μεταξύ Εργατικών και Φιλελεύθερων που μπορεί να φέρουν τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Το κόμμα του Φάρατζ παρά την άνοδο του, υποφέρει από διαρροές καθώς σήμερα άλλη μία υποψήφια του δήλωσε φεύγει από το κόμμα εξαιτίας του ρατσισμού που εκφράζεται από υποψηφίους συναδέλφους της και στηρίζει τους Συντηρητικούς.

Σχετικά Άρθρα

ΕΟΔΥ – Covid 19: Εβδομαδιαία στοιχεία -22 νεκροί και 472 εισαγωγές

otavoice

Με 120 επιχειρήσεις και φορείς η Τιμώμενη Χώρα, Γερμανία, στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Τζο Μπάιντεν: Θα το πάω μέχρι τέλους – Τα θαλάσσωσα στο ντιμπεϊτ

otavoice

Στο Gov.gr Wallet η ασφαλιστική ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

otavoice

Πρόεδρος της Λετονίας: «Αν κερδίσει, ο Πούτιν δε θα σταματήσει στην Ουκρανία»

otavoice

Ένταση Γερμανίας-Τουρκίας για το χαιρετισμό των «Γρίζων Λύκων» από τον Ντεμιράλ στο EURO2024

otavoice