OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: ΕΣΠΑ ON THE ROAD

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για την ανάδειξη της δράσης της ΕΕ στην Περιφέρεια Ηπείρου με στόχο την προβολή συγχρηματοδοτούμενων έργων που υλοποιήθηκαν στην περιοχή, διοργανώνονται στις 4 Περιφερειακές Ενότητες, με πρωτοβουλία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ.

Οι δράσεις ξεκίνησαν από το Μέτσοβο τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζονται σε Πρέβεζα, Άρτα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, με συμμετοχικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν σημαντικά έργα ΕΣΠΑ που αλλάζουν την καθημερινότητά τους.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, πρώτος σταθμός η Πρέβεζα, όπου πολίτες όλων των ηλικιών θα γνωρίσουν το Μεγάλο Θέατρο Νικόπολης, μέσα από κυνήγι κρυμμένου θησαυρού / ξενάγηση, ενώ θα ακολουθήσει παρατήρηση άστρων.

Την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, οι εκδηλώσεις «μεταφέρονται» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Ξεκινώντας από τα Πράμαντα και με ενδιάμεση στάση τη διασταύρωση Σκλίβανη – Πηγάδια, κάθε λάτρης της μοτοσικλέτας, θα γνωρίσει το νέο δρόμο Πηγάδια-Τέροβο.

Το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, σειρά έχει η Άρτα με «Το Μικρότερο Θεατρικό Έργο στο Μικρότερο Αρχαίο Θέατρο». Μικροί και μεγάλοι, θα ανακαλύψουν μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι, την ιστορία του Μικρού Θεάτρου της Αμβρακίας, ενώ θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τοπικό συγκρότημα.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες καλούνται να γνωρίσουν το Αστικό Δασύλλιο Ηγουμενίτσας. Μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, ειδικές κατασκευές θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν παιχνίδια δράσης και φυσικής αντοχής. Μόλις νυχτώσει, θα ακολουθήσει παρατήρηση άστρων από… ψηλά.

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

otavoice

Δ. Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον αγροτικό δρόμο που συνδέει το Κολίρι με το Λάνθι

otavoice

Δ. Θεσσαλονίκης: Μέτρα για την ανάσχεση της ανεξέλεγκτης απόθεσης ογκωδών

otavoice

ΠΕ Αχαΐας: Προληπτική διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό, στον Ελαιώνα

otavoice

Π.Ε. Πιερίας και Δήμος Πύδνας-Κολινδρού αναδεικνύουν παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής

otavoice