Ζέττα Μακρή στη «Ζούγκλα»: «Έκανα αυτό που μου υπαγόρευε η συνείδησή μου» – Της ζήτησε 15.000 ευρώ για να μη γράφει αρνητικά γι’ αυτήν – Ενημερώθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη όταν έγινε το ραντεβού με 10.000 Ευρώ στα χέρια
Η βουλευτής Ζέττα Μακρή ανέφερε στη «Ζούγκλα»: «Έκανα αυτό που μου υπαγόρευε η συνείδησή μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
Η κ. Μακρή κατήγγειλε ότι δέχεται εκβιασμό στην Ασφάλεια Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», σήμερα το πρωί η βουλευτής συναντήθηκε μαζί του σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου, για να του δώσει 10.000 ευρώ, τα οποία ήταν προσημειωμένα.

Μετά την «παράδοση- παραλαβή» Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον Δημήτρη Μαρέδη και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου κλήθηκε και η κ. Μακρή για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.
Η ίδια διευκρίνισε πως με τον εν λόγω δημοσιογράφο ήταν γνωστοί, καθώς ο Βόλος είναι μια μικρή πόλη και είχαν κοινωνικές σχέσεις, ωστόσο δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Πηγή zougla.gr

