OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Συνέδριο στο Καρπενήσι για την διοίκηση και οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον «Κλεισθένη»

Άνοιξε τις εργασίες του την Πέμπτη το 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», το οποίο πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου.

Βασικό θέμα του Συνεδρίου αποτελούν οι αλλαγές και οι προκλήσεις που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως ομιλητές, συντονιστές και συμμετέχοντες αιρετοί, τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες ΟΤΑ) και υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.

Αναμένεται να κατατεθούν 74 εισηγήσεις από αιρετούς, από ακαδημαϊκούς, από στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, όπως και από ειδικούς επιστήμονες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τις εισηγήσεις αυτές θα συντονίσουν 32 ειδικοί επιστήμονες και αιρετοί στα αντίστοιχα θέματα.
Αυτή την επιστημονική πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων ΤΑ, στηρίζουν αφενός ο Δήμος Καρπενησίου, που θα φιλοξενήσει στο Συνεδριακό του Κέντρο την τριήμερη εκδήλωση, και αφετέρου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο από τα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ:

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice