OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Χ. Αηδονόπουλος στο OTAVOICE: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης τιμά κάθε θεσμό όπως είναι και η 84η ΔΕΘ»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Χάρης Αηδονόπουλος μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του OTAVOICE.

Ο Χάρης Αηδονόπουλος μαζί με τους Μάκη Κυριζίδη και του Πέτρου Λεκάκη συνθέτουν το.. παζλ διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής φυσικά τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα. Πρόσφατα υπεγράφη και πρακτικό σύμπραξης δημοτικών παρατάξεων, μετά την εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις από το υπουργείο Εσωτερικών για την απρόσκοπτη λειτουργία των δήμων, ανάμεσα στο νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τους επικεφαλής των τριών συνδυασμών, Πέτρο Λεκάκη, Εφραίμ Κυριζίδη και Χάρη Αηδονόπουλο.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια – Πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και σήκωσε αμέσως μανίκια προκειμένου να βάλει σε τροχιά υλοποίησης το σχέδιο που έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα πάνω στον τομέα που έχει αναλάβει. Φυσικά, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να επισκεφτεί και την ΔΕΘ αλλά και το περίπτερο του OTAVOICE.

Ο κ. Αηδονόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, έκανε λόγο για έναν θεσμό επιτυχημένο, αναφερόμενος στην ΔΕΘ ενώ τόνισε πως σαν διοίκηση του Δήμου θα τιμούν κάθε θεσμό όπως και την ιστορία και δεν θα απαξιώνουν, ούτε και θα μηδενίζουν γιατί όπως εξηγεί χαρακτηριστικά: «Λαός χωρίς ιστορία, είναι λαός χωρίς μέλλον».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αποκλειστικά στην κάμερα του OTAVOICE:

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice