OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αγροτική κινητοποίηση στις Σέρρες!

Ένα ειρηνικό αγροτικό συλλαλητήριο έλαβε χώρα στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Οι αγρότες συναντήθηκαν στην διασταύρωση της περιφερειακής με την οδό Μεραρχίας και έφθασαν με τάξη και την βοήθεια της Αστυνομίας μπροστά στην Περιφέρεια.

Τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Σερρών κ.Ιωάννης Τουρτούρας που συμμετέχει και στο αγροτικό κίνημα, εξέθεσε τα προβλήματα των αγροτών και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον Υπουργό που τους απάντησε ότι δεν έχει φθάσει στο Υπουργείο κανένα αίτημα και τους χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ αγράμματους και αμόρφωτους. Σαράντα χρόνια αιτήματα των αγροτών αφήνουν αδιάφορους τους πολιτικούς και το πρόβλημα μεγεθύνεται.

Μετά τον κ.Τουρτούρα τον λόγο πήραν αγρότες από άλλες περιοχές της Ελλάδος και συμπαρατάχτηκαν στον δίκαιο αγώνα των Σερραίων αγροτών.

Το “παρών” έδωσε εκτός από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ.Κοτσαμπά και ο επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Χ. Καπετάνιος ο οποίος για να μην καθυστερήσει το έργο της Αστυνομίας και του Αντιπεριφερειαρχη κ.Σπυρόπουλου που περίμενε να παραλάβει το ψήφισμα, κάλεσε στο πλευρό του τον κ.Λίτο και είπε: ΑΓΡΟΤΙΆ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ο κ. Σπυρόπουλος δέχθηκε το ψήφισμα των αγροτών και τους είπε: Πολλά από τα αιτήματά τους είναι δίκαια αλλά πρέπει να κατανοήσουν ότι υπάρχει μια πανδημία και θα προωθήσει τα προβλήματα ώστε να λυθούν γιατί η κοινωνία των Σερρών περιμένει πολλά από τους αγρότες.

Στην κινητοποίηση των αγροτών παρευρέθησαν οι Βουλευτές Λ. Αβραμάκης (ΣΥΡΙΖΑ) και Κ. Μπούμπας (Ελληνική Λύση).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Εξελίξεις στο Κυπριακό «βλέπει» ο Ν. Χριστοδουλίδης

otavoice

«Ψηφιακό βραχυκύκλωμα»: Προβληματισμός, πότε θα ξεπεραστεί και αν ξανασυμβεί

otavoice

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

otavoice

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice