OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κοροβέσης στο OTAVOICE: «Βάζουμε την “Ολυμπιακή Περιφέρεια” σε όλο τον κόσμο»

Η “Ολυμπιακή Περιφέρεια” είναι η απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην νέα εποχή του τουρισμού, του πολιτισμού και του αγροδιατροφικού τομέα, που θα μπορεί να την ταυτίζει με κάτι ανώτερο, δημιουργώντας ένα brand name εξωστρέφειας, αυτό της Αρχαίας Ολυμπίας, οριοθετώντας με τον τρόπο αυτό και τον γεωγραφικό της προσδιορισμό που αυτή τη στιγμή είναι αχανής.

Αυτό που της έλειπε ήταν μόνο η ταυτότητα. Μια ταυτότητα σαφής και ξεκάθαρη έτσι ώστε να καταστεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ένας τόπος απολύτως διακριτός και αναγνωρίσιμος , με αιχμή το παγκόσμιο σύμβολο, της Αρχαίας Ολυμπίας.

Αυτό επιχειρεί η Περιφέρεια και με την παρουσία στην 86η ΔΕΘ. Άλλωστε από την περασμένη Παρασκευή μόνο εντυπώσεις και επαίνους κερδίζει το νέο “πρόσωπο” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αντανακλάται στο περίπτερό της και το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι δείχνουν ενδιαφέρον για την εντυπωσιακή πρόοδο που έχει κάνει η Δυτική Ελλάδα αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η περιοχή.

Πάνω σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης ο οποίος όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο OTAVOICE και τον Βασίλη Περδικίδη: «Βάζουμε την “Ολυμπιακή Περιφέρεια” σε όλο τον κόσμο»!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του:

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice