OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα drift βουνού στο Λαγκάδι Νιγρίτας

Ενας ακόμη αγωνας drift που χάρισε απλόχερα θέαμα στους χιλιάδες θεατές που ανέβηκαν στο βουνό για να απολαύσουν τα θηρία των 1000+ ιππων να ανεβαίνουν με προκαθορισμένες γωνίες.
Σαφως και η Δημοτική αρχή Βισαλτίας με τον αντιδήμαρχο υποδομών  κ.Θεόδωτο Βαδικόλιο να προΐσταται εδωσε τον καλύτερο της εαυτό ώστε να καθαριστεί η διαδρομή να κοπούν τα χόρτα για να εχουν καλύτερο θέαμα οι θεατές και φρόντισε ώστε να δημιουργηθούν σημεία ώστε να υπάρχει ασφάλεια για τους θεατές.
Η οργάνωση εμπιστεύτηκε ακόμη μία φορά τις γνωσεις και την εμπειρία της ΛΑΜΣ ωστε να διεξαχθεί ο αγωνας με πλήρη ασφάλεια  στην τοποθεσία που ηταν παλιότερα ειδική διαδρομή των ραλλυ Μακεδονίας και Σερρων μετέπειτα ανάβαση Νιγρίτας και τωρα διεξάγονται τα τελευταία χρόνιο οι αγώνες drift.
Τουλάχιστον 30 στελέχη της ΛΑΜΣ ανέλαβαν την άψογη διεξαγωγή  του αγώνα αφού οι εντολές  του Αλυτάρχη κ.Κωσταντίνου που περνούσε από την ενδοσυνεννόηση ήταν σαφείς και απόλυτες κάτι που επιτυγχάνεται όταν όλοι έχουν εμπιστοσύνη στις γνωσεις και την εμπειρία του εν λόγω κυρίου.
Μιλήσαμε και με τον πρόεδρο της ΛΑΜΣ κ.Μαριο Ζιχναλη για να μας πει δυο λόγια για την εκδήλωση της Κυριακής που έρχεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων αλλά λόγω του ισχυρού ανέμου η φωνή του στην αρχή δεν ακούγεται   καθαρά.50+ συμμετοχές περιμένει η ΛΑΜΣ 7-8-9 Οκτωβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος drift .
Οπωσδήποτε οι Ελληνικές συμμετοχές παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο θέαμα και γιατί όχι να δούμε ακόμη μία φορά Ελληνα νικητή.
Οι θεατές αναμένονται πολλοί ακόμη μία φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο με όλα τα μέτρα ασφαλείας στο υψιστο σημείο ωστε οι επισκέπτες να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν οι θηριώδεις δυνάμεις των αυτοκινήτων και των “ζωγράφων” που τις τιθασεύουν και συμμετέχουν στον Τελικό του 2022.
Δεν θα αναφερθώ στους νικητες και του ηττημένους αφού κανείς δεν είναι ηττημένος σε μια πανηγυρική  εκδήλωση παρά μόνο η 16χρονη Ρουμάνα που εβγαλε περισσότερη δυναμη στην άσφαλτο πάτησε εκτός δρόμου κάτι που την εστειλε στους αμμόσακους με αποτέλεσμα να χάσει στα ημιτελικά  τον πίσω άξονα αλλά να υπόσχεται πολύ θέαμα στον Τελικό του Αυτοκινητοδρομίου!

Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη πυρκαγιά στον Παλαμπά Θεσπρωτίας – Εκκένωση του χωριού

otavoice

Unicef – ΠΟΥ: Αίτημα κατάπαυσης πυρός για τον εμβολιασμό 640.000 παιδιών στη Γάζα

otavoice

Τουρκική Εθνοσυνέλευση – Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών (video)

otavoice

To Κίεβο έδωσε εικόνες για τις «πρώτες ώρες» της εισβολής στο ρωσικό Κουρσκ

otavoice

Επίδειξη ισχύος της Χεζμπολάχ – Εκτοξευτές πυραύλων σε σήρραγες από τον ν. Λίβανο ως τη Συρία

otavoice

Οι τιμές της ενέργειας τον Αύγουστο και η προοπτική για Σεπτέμβριο

otavoice