OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο δημοτικός κινηματογράφος του Κορυδαλλού “Σινέ Παράδεισος” στο 21ο συνέδριο των Europa Cinemas

Προσκεκλημένος στο 21ο συνέδριο των Europa Cinemas με θέμα: “Ενδυναμώνοντας τον κινηματογράφο: Ο πολιτισμός σε έναν υπερδικτυωμένο κόσμο” που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβώνα στις 21-24 Νοεμβρίου 2019 ήταν ο δημοτικός κινηματογράφος του Κορυδαλλού “Σινέ Παράδεισος”.

Κεντρικό άξονα της θεματικής του συνεδρίου αποτέλεσε το μέλλον του κινηματογράφου σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο τεχνολογικό πλαίσιο ψηφιακής διανομής ταινιών καθώς και η σχέση του κινηματογράφου με την τοπική κοινότητα και τη νέα γενιά πολιτών.

Ο CINE Paradeisos (Σινέ Παράδεισος) και ο Δήμος Κορυδαλλού δίνοντας το παρόν ανάμεσα σε 600 κινηματογράφους από όλην την Ευρώπη, δέχθηκε τα εύσημα από τους διοργανωτές για την εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 16 Οκτωβρίου με θέμα «Αθλητισμός και διαμόρφωση προτύπων» αποδεικνύοντας γιατί αποτελεί υπόδειγμα συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας σε θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης. Η Ιρένε Άνγχελ Ετσεβερί, υπεύθυνη του θεσμού των Europa Cinemas για τη Νότια Ευρώπη δήλωσε σχετικά*: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε το Σινέ Παράδεισος στο δίκτυο των Europa Cinemas” καθώς είναι ένας κινηματογράφος που βρίσκεται διαρκώς πολύ κοντά στους πολίτες και είναι ανοικτός στην κοινότητα της πόλης, διαθέτοντας ποικίλο πρόγραμμα ταινιών και δραστηριοτήτων με ανοικτή πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες των πολιτών και καταλαμβάνοντας διαρκή προσπάθεια για την ανάπτυξη του νέου κοινού της εκπαίδευσης μέσω του πολιτισμού.

Ο Δήμος Κορυδαλλού κάνει σπουδαία δουλειά και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση των πολιτών του Κορυδαλλού στον ποιοτικό κινηματογράφο και τις Ευρωπαϊκές αξίες. “ Ο δημοτικός κινηματογράφος του Κορυδαλλού είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει βραβευθεί από το θεσμό των Europa Cinemas με το βραβείο Audience Award το 2015
ανάμεσα σε χιλιάδες αίθουσες από όλην την Ευρώπη.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice

Δωρεά του Metropolitan General σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

otavoice

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Χανίων

otavoice

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice