OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΠτΔ: Απόλυτα αναγκαίοι οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη σήμερα το πρωί στο υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της και τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που αυτές τις ώρες δίνει άοκνο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με την σειρά του ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την εξάπλωση, μέχρι στιγμής, της νόσου στον ελληνικό πληθυσμό και τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει το υπουργείο τόσο για την πρόληψή της όσο και για τη νοσηλεία όσων έχουν νοσήσει.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει την έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν το έργο των γιατρών, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και των αρμόδιων κρατικών αρχών: «Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που περνάμε όλοι. Όμως οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί είναι απόλυτα αναγκαίοι για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον και ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας. Είναι προσωπική ευθύνη όλων μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την περιπέτεια», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Έκανε το σταυρό του και απέκλεισαν πέντε μήνες τον Πρωταθλητή Ευρώπης στο τζούντο

otavoice

Ν. Χριστοδουλίδης: «Μέγιστη τιμή για τον Γ. Κρανιδιώτη, η Κύπρος απαλλαγμένη από κατοχικά στρατεύματα»

otavoice

Νέες εκρήξεις στο Λίβανο- 3 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice

Κλείνει προληπτικά το Φαράγγι της Σαμαριάς μετά την τραγωδία

otavoice

Το Κίεβο υποστήριξε ότι ανέκοψε τη ρωσική αντεπίθεση στο Κουρσκ

otavoice

18.000 ευρώ η μπορδοροδοκόκκινη μπουχάρα για την “ολιγάρχη” Όλγα, στο Τουρισμού

otavoice