OTA VOICE
Ντουντούκα Ροή Ειδήσεων Γενική

Τα συγχαρίκια Δένδια για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ – Βόρεια υπάρχουν μόνο Σκόπια

Βόρεια της Ελλάδας υπήρχαν μόνο Σκόπια και Σκοπιανοί

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Στα Σκόπια για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας, έδωσαν τα συγχαρίκια τους  με ανάρτησή τους  στο Twitter,  το υπουργείο Εξωτερικών.

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της “Βόρειας Μακε@@νίας” για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

«Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια» έτρεξε να αναφωνήσει το γεράκι του ΝΑΤΟ, ο Γ.Γ. Γενς Στόλτενμπεργκ, αυτός που δικαιολογεί τις παραβιάσεις της Τουρκίας  στο Αιγαίο και στην Ανατ, Μεσόγειο και ζητούσε  να εξοπλιστεί για να πετύχει η εισβολή στη Συρία. Το ΝΑΤΟ που δεν έβγαλε ούτε μία καταδικαστική ανακοίνωση για τις απρόκλητες επιθέσεις και παραβιάσεις σε Ανατολικό Αιγαίο και Έβρο, της Άγκυρας κατά μέλους της συμμαχίας.

Η δήλωση του Ελληνικού Υπουργείου των Εξωτερικών , θα έλεγε κάποιος ότι είναι μια τυπική ανακοίνωση.

Δεν είναι έτσι, ούτε έπεσαν μάσκες.  Εξαρχής ο πολιτικός προιστάμενος του ΥΠΕΞ,  Νίκος Δένδιας , είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα θα σεβαστεί την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι αποτελεί πλέον δεθνές δίκαιο και συμβατική υποχρέωση που θα σεβαστούμε. Μάλιστα ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε τοποθετηθεί δημόσια και προεκλογικά για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των Σκοπίων και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Μην κοροϊδευόμαστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την βρώμικη δουλειά ( με την εγκληματική στάση Καμμένου) και η Νέα Δημοκρατία παρίστανε τον Πόντιο Πιλάτο. Η παρουσία στα συλλαλητήρια ένθερμων πολιτικών, ήταν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας που κατά 80% ζητούσε να μην περάσει το έκτρωμα των Πρεσπών. Αν ήθελαν δεν περνούσε ποτέ. Πατριωτισμός προεκλογικός για να κερδηθεί η πολιτική αναμέτρηση. Δεν μπορούσαν να πάνε κόντρα στην καθολική αντίδραση των Ελλήνων. Περί αυτού επρόκειτο.

Άλλωστε η ελληνική κυβέρνηση πρόσφατα αντιτάχθηκε στο Γαλλικό βέτο ( και όχι μόνο) στην έναρξη των  ενταξιακών  διαπραγματεύσεων των Σκοπίων, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είχε συνθηκολογήσει για τις Πρέσπες πριν καν ο ανεκδιήγητος υπάλληλος Νίκος Κοτζιάς , ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Νίμιτς. Ένα θέατρο σκιών παίζαμε σαν χώρα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος , γιατί λόγω ιδεοληψίας επεδίωκε την σύναψη της Συμφωνίας Τσίπρα- Ζάεφ.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης,  είναι ότι σήμερα η Κουμουνδούρου που χαρακτήριζε ακροδεξιούς εθνικιστές εκατομμύρια Έληνες στα συλλαλητήρια, τρολάρει το Μαξίμου για τα συγχαρίκια και το κολοσωρίζει στο σωστό δρόμο.

Ας όψονται εκείνη την περίοδο όσοι έβαλαν με διάφορους τρόπους το χεράκι τους, κάποια ακραία στημένα μορφώματα για να δικαιολογηθούν οι αγριότητες και οι συνταγματικές παραβιάσεις των εθνομηδενιστών.

Μόνο που ο ελληνικός λαός , στην ψυχή του ουδέποτε θα δεχτεί το έκτρωμα που ήταν προϊόν συναλλαγής στο βούρκο των Πρεσπών… βόρεια της Ελλάδας , υπήρχαν και θα υπάρχουν ΜΟΝΟ Σκόπια και Σκοπιανοί….

Σχετικά Άρθρα

Η Τεχεράνη απάντησε με μαζικό χτύπημα – Ιρανικοί πύραυλοι πλήττουν το Ισραήλ

otavoice

Kίνηση υψηλού συμβολισμού του Χάρη Δούκα: Στη Λάρισα και όχι στην Αθήνα, η τελευταία του ομιλία

otavoice

Ο Μακρόν συγκάλεσε εκτάκτως Συμβούλιο Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας, για τις εξελίξεις στο Λίβανο

otavoice

Η KLM αναστέλλει τις πτήσεις της προς το Ισραήλ έως το τέλος του έτους

otavoice

ΗΠΑ: Το Ιράν προετοιμάζει επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους με στόχο το Ισραήλ

otavoice

Ερντογάν: Η ισραηλινή επιθετικότητα στοχεύει την Τουρκία

otavoice