OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Βλ. Σιώμος στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Βλάσσης Σιώμος εκπροσωπώντας την Κ.Ε.Δ.Ε., επισκέφτηκε τις πληγείσες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, περιοχές της Ευβοίας και συγκεκριμένα τα Πολιτικά και τα Ψαχνά του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, καθώς και  το Λευκαντί και το Μπούρτζι του Δήμου Χαλκιδέων. 

Επίσης  συμμετείχε και στο  Σ.Ο.Π.Π. που συγκλήθηκε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού με την συμμετοχή των δημάρχων των πληγεισών περιοχών και τοπικών παραγόντων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση, γιατί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού, συναντούμε μία τεράστια καταστροφή από τις εκτεταμένες πλημμύρες, με τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές, σε περιουσίες και τεράστια περιβαλλοντολογική καταστροφή,  από τα πρωτοφανή αυτά καιρικά φαινόμενα  που έπληξαν  περιοχές της Εύβοιας. Δυστυχώς η κλιματική αλλαγή αλλά και οι αλόγιστες ανθρώπινες παρεμβάσεις χωρίς σεβασμό στη φύση, οδηγούν σε τραγικές καταστάσεις με  ολέθριες συνέπειες. Βρεθήκαμε εδώ εκπροσωπώντας την Κ.Ε.Δ.Ε., προκειμένου εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους δημάρχους αλλά κυρίως να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν τεράστιες  ανάγκες αυτές τις δύσκολες στιγμές.» 

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice