OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Πέθανε από κορονοϊό, ο 62 χρονος επιχειρηματίας Χρ. Τσιόλιας της «Oxford Company»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και ιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company», Χρήστος Τσιόλιας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσιόλια έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που έκανε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), της οποίας ο Χρ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος. “Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Χρ. Τσιόλιας είχε ιδρύσει το 1991 την εταιρεία Oxford Company, η οποία ξεκίνησε από τον Βόλο και σήμερα διαθέτει 53 καταστήματα με διακεκριμένα είδη ανδρικών ενδυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, με τουλάχιστον 180 εργαζόμενους. Η Oxford Company ειδικεύτηκε αρχικά στο ανδρικό πουκάμισο, ενώ όπως είχε πει ο ίδιος ο Χρ. Τσιόλιας σε συνέντευξή του, το όνομά της προήλθε από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα Oxford που χρησιμοποιείται σε πουκάμισα και το οποίο ο ίδιος είχε κάνει “δεύτερο δέρμα” του.

Το συγκινητικό “αντίο” της συζύγου του

Συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστο Τσιόλια, είναι η σύζυγός του Έφη Παπαγιώτα, η οποία ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό και τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα:

“Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας”, είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του.

 

Σχετικά Άρθρα

Πρόεδρος Ιράν: Θα εμποδίσει την αστυνομία ηθών να ενοχλεί τις γυναίκες

otavoice

Γκουτέρες: «Τίποτε δεν δικαιολογεί τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων»

otavoice

ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψήφιων αρχηγών

otavoice

Κακοκαιρία Μπόρις: Τουλάχιστον 16 νεκροί και εικόνες αποκάλυψης στην Κεντρική Ευρώπη

otavoice

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Το κύκλωμα συνταγογραφούσε σε ανασφάλιστα ΑΜΚΑ – Απάτη 3,5 εκατ. ευρώ

otavoice

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα της 88ης ΔΕΘ – 221.375 άτομα πέρασαν τις πύλες της

otavoice