OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κοσμοπλημμύρα στην παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη για την Αγία Παρασκευή

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η παρουσίαση των αρχών του προγράμματος και των πρώτων υποψηφίων συμβούλων από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Αλεξάνδρο Μουστόγιαννη, ο οποίος μίλησε για την αφετηρία μιας άλλης εποχής για την πόλη, που σηματοδοτείται από την ανάγκη αλλαγής σε αντιλήψεις και πρόσωπα.

Το αμφιθέατρο του Δημόκριτου στην Αγία Παρασκευή αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους περισσότερους από 800 πολίτες που βρέθηκαν στην παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Αλεξάνδρου Μουστόγιαννη στην Αγία Παρασκευή. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου και άκουσαν με προσοχή τις θέσεις του και τα σχέδια του για μια νέα εποχή στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Την προσφώνηση έκανε ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Γιαννακόπουλος ο οποίος εξήρε την συγκεκριμένη υποψηφιότητα στέλνοντας μήνυμα στήριξης.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων οι Σάκης Ιωαννίδης (π. Προεδρος ΟΝΝΕΔ) και Νίκος Κωστόπουλος αλλά και οι Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής και υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Νίκος Αναστασόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024-Δήμαρχος Σπάρτης: Ο υπερμαραθώνιος ψυχής ξεκίνησε!!

otavoice

Δήμος Γορτυνίας: Νέα διοίκηση στη δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας

otavoice

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

otavoice

Συνεδριάζει την Δευτέρα στην Πετρούπολη, το Περιφεριακό Συμβούλιο Αττικής

otavoice

Ιωάννης Ντούμος: Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τα παιδιά της!

otavoice

Ο Δήμος Τήλου συμμετείχε στο GENERA για μια βιώσιμη οικονομία χωρίς άνθρακα

otavoice