OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Διεφθαρμένο το ΠΑΣΟΚ του Αρχιερέα Σημίτη με απόφαση καταπέλτη της δικαιοσύνης

“Αποτελούσε τον τελικό αποδέκτη χρηματικού ποσού από τα ταμεία της Siemens στο πλαίσιο παράνομης χρηματοδότησης”, αναφέρει απόφαση κόλαφος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για το ΠΑΣΟΚ  της περιόδου πρωθυπουργίας του Αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, κόμμα στο οποίο διοχετεύονταν και κατέληγαν μίζες τουλάχιστον της Siemens, είναι πλέον με την βούλα της Δικαιοσύνης το ΠΑΣΟΚ.  Ήδη στελέχη κυβερνητικά της περιόδου του ολετήρα της ελληνικής οικονομίας και τρισμέγιστου διαφθορέα Κώστα Σημίτη, βρίσκονται ή βρέθηκαν καταδικασμένα για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων κατά την θητεία τους σε υπουργικούς θώκους.

Το περιεχόμενο της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έρχεται να προστεθεί στις καταδικαστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας και κορυφαίο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη, Άκη Τσοχατζόπουλο, για τον πρώην Υπουργό Μεταφορών Αναστάσιο Μαντέλη, για τον πρώην τσάρο της Οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου και για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και δεκάδες κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της συγκεκριμένης περιόδου. Είναι η ταφόπλακα ενός πολιτικού φορέα που πρωταγωνίστησε στην μεταπολιτευτική Ελλάδα και μετατράπηκε σε πολιτική συμμορία διασπάθισης δημόσιου χρήματος και διαφθοράς.

Η καθαρογραμμένη απόφαση του Τριμελούς, απαριθμεί 3.997 σελίδες και αποτελεί μια καταγραφή, ένα αφήγημα διαφθοράς της πολιτικής διαδρομής του φορέα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έμελλε να εξελιχθεί σε ¨εγκληματική οργάνωση” που οδήγησε τη χώρα σε οικονομική κατάρρευση με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και την βίαιη είσοδο στην ΟΝΕ, ενώ παρέδωσε εδαφικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο(Ίμια).

Σήμερα όλοι αυτοί ακόμη και κυβερνητικοί που δεν κρύβουν το θαυμασμό τους για τον ομαδάρχη της πολιτικής σπείρας,  Κώστα Σημίτη βρίσκονται για μια ακόμη φορά πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένοι. Δεν έχουν περάσει λίγες ημέρες από τα δημοσιεύματα αγιοποίησης του Σημίτη σε υποτιθέμενα έγκυρα μέσα ενημέρωσης. Θα εκδώσει άραγε ανακοίνωση για την απόφαση της Δικαιοσύνης, η Νέα Δημοκρατία, ή θα σιωπήσει ένοχα μιας και κορυφαία στελέχη της δεν έχουν κρύψει θαυμασμό και στενές σχέσεις με τον τέως πρωθυπουργό;

Οφείλουμε χρέος απέναντι στη χώρα ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής της εθνικής καταστροφής, να πληρώσει ακόμη και τώρα για τα ειδεχθή εγκλήματα που έχει διαπράξει κατά του ελληνικού λαού. Πολιτικά το ΠΑΣΟΚ έσβησε, εξαερώθηκε, όμως ο ηθικός αυτουργός πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει παραδειγματικά για όσα αυτός και η αυλή του διέπραξε.

Ακολουθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”.

 

Σχετικά Άρθρα

«Μακεδονία» αποκάλεσε το ψευτο-κρατίδιο ο Τούρκος ΥΠΕΞ στα Σκόπια

otavoice

Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο πυρηνικό ρολόι στον κόσμο

otavoice

Γαλλία: Η συμμαχία της Αριστεράς καταδικάζει τον διορισμό του Μ. Μπαρνιέ ως πρωθυπουργού

otavoice

Διάσωση 106 αλλοδαπών από το Λιμενικό στην Τήλο

otavoice

Πούτιν: Θα συνεχίσουμε να διοχετεύουμε φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας

otavoice

Εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Εσωκομματικές εκλογές ζήτησαν Πολάκης και “87”

otavoice