OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ημέρες Πολιτισμού στον Δήμο Σαρωνικού – Συναυλία με το συγκρότημα «ΟΞΥΓΟΝΟ»

Με μια αγκαλιά τραγούδια, έντεχνα και λαϊκά,  οι «Ημέρες Πολιτισμού» υποδέχονται το Σάββατο (21/8), στις 20:30, στην κεντρική πλατεία Σαρωνίδας το συγκρότημα «ΟΞΥΓΟΝΟ» σε μια βραδιά γεμάτη αναφορές σε σημαντικούς συνθέτες και τραγουδοποιούς.  

Κάτω από τον μαγικό νυχτερινό ουρανό θα ακουστούν τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Δ. Μούτση, Δ. Σαββόπουλου, αδελφών Κατσιμίχα και άλλων διακεκριμένων καλλιτεχνών δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες μας και στους επισκέπτες να απολαύσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μια ψυχαγωγική βραδιά. 

Το ΝΠΔΔ Αριστόδικος του δήμου Σαρωνικού που διοργανώνει τη συναυλία, σας προσκαλεί όλες και όλους να αγκαλιάσετε και αυτή την καλοκαιρινή εκδήλωση τηρώντας απαρέγκλιτα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και υπενθυμίζοντας ότι στην μουσική παράσταση επιτρέπονται μόνο καθήμενοι θεατές. 

Τέλος, σημειώνουμε ότι με πρωτοβουλία της προέδρου του ΝΠΔΔ Αριστόδικος Δήμητρας Ράπτη και απόφαση του διοικητικού συμβουλίου,  θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο σχολικά είδη για τις κοινωνικές δομές του δήμου και τις πυρόπληκτες οικογένειες που αυτό τον καιρό δοκιμάζονται από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα. 

Η είσοδος, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Κάηκε ολοσχερώς η κατοικία του αείμνηστου δημάρχου Σιάτιστας – Τι καταγγέλλει ο νυν δήμαρχος Βοΐου

otavoice

Ο Δήμαρχος Πειραιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μαθητικής ρομποτικής και καινοτομίας στο ΣΕΦ

otavoice

Συμμετοχή του Δήμου Αιγάλεω στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

otavoice

Ο Κώστας Πελετίδης ενάντια στη Νατοϊκή Άσκηση «RamsteinFlag» στην Ανδραβίδα

otavoice

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στο 15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

otavoice

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024-Δήμαρχος Σπάρτης: Ο υπερμαραθώνιος ψυχής ξεκίνησε!!

otavoice