OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Ορεστιάδας: “Το κράτος των Αθηνών δεν μπορεί να αποφασίζει για τον τόπο μας”

Συλλαλητήριο κατά της νέας υπερδομής στο Φυλάκιο Έβρου πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία του Έβρου με την σύσσωμη παρουσία και συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Με εξαίρεση τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές και τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, δημοτική αρχή, φορείς και πολίτες δίνουν ραντεβού ενότητας και ομοψυχίας με στόχο να μπει φρένο στα σχέδια εποικισμού του Έβρου.

Ο δήμαρχος Έβρου και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Βασίλης Μαυρίδης εξαρχής έχει τοποθετηθεί κατά των κυβερνητικών σχεδίων και μιλώντας σήμερα στο ομογενειακό σταθμό Hellas FM στην εκπομπή του Δημήτρη Φιλιππίδη είπε ότι ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ αλλά θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθεί.

“Το κράτος των Αθηνών δεν μπορεί να αποφασίζει για τον τόπο μας” είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον καμιά επαφή με τα κυβερνητικά στελέχη, ούτε η παραμικρή ενημέρωση. Δεν μιλάμε μαζί μας αρνούνται να μιλήσουν με την τοπική κοινωνία και προχωράνε στα σχέδια τους.

“Καμία νέα δομή και καμιά επέκταση υφιστάμενης”, είναι το κεντρικό μήνυμα σύμφωνα με τον κ. Μαυρίδη.

“Θεωρώ ότι θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν” προέβλεψε ο δήμαρχος Ορεστιάδας. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και αυτό θα φανεί. Ήδη έχουν κάνει κάποιες υποχωρήσεις στον αρχικό σχεδιασμό τους. Έχω την ανησυχία ότι οι δομές θα χρησιμοποιηθούν για φιλοξενία μεταφερόμενων μεταναστών, πρόσθεσε σχολιάζοντας την συμφωνία Μηταράκη στο Πακιστάν και την μεταφρά εργατικού προσωπικού με βίζα πενταετίας.

“Δεν μπορεί να υπάρχει κανένας συμψηφισμός των ελάχιστων θέσεων εργασίας στο ΚΥΤ με τομέλλον του Έβρου”, ξεκαθάρισε ο κ. Μαυρίδης απαντώντας στην κατευθυνόμενη προπαγάνδα περί ανάπτυξης και θέσεων εργασίας.

“Κάποιοι μπερδεύουν την πολιτική μου τοποθέστηση, δεν είμαι υπάλληλος της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι δήμαρχος της Ορεστιάδας και εκπροσοπώ όλους τους πολίτες”, τόνισε ο κ. Μαυρίδης, κάνοντας προς τιμήν του σαφή διαχωρισμό της κομματικής του ιδιότητας και της αυτοδιοικητικής.

Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024-Δήμαρχος Σπάρτης: Ο υπερμαραθώνιος ψυχής ξεκίνησε!!

otavoice

Δήμος Γορτυνίας: Νέα διοίκηση στη δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας

otavoice

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

otavoice

Συνεδριάζει την Δευτέρα στην Πετρούπολη, το Περιφεριακό Συμβούλιο Αττικής

otavoice

Ιωάννης Ντούμος: Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τα παιδιά της!

otavoice

Ο Δήμος Τήλου συμμετείχε στο GENERA για μια βιώσιμη οικονομία χωρίς άνθρακα

otavoice