OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στα Μελίσσια παρουσίασε τις θέσεις και τα στελέχη του ο Λευτέρης Κοντουλάκος- Μεγάλη συμμετοχή

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων έγινε η εκδήλωση του συνδυασμού Μπροστά Μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πεντέλης  κ.Λευτέρη Κοντουλάκο να αναλύει τις προγραμματικές θέσεις για την Δημοτική Ενότητα Μελισσίων. Στην εκδήλωση που συμμετείχαν  στελέχη του συνδυασμού και πλήθος δημοτών είχαν την ευκαιρία να συζητηθούν τα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη και να αναδειχτεί η ανάγκη για αλλαγή πορείας  ώστε να ξεφύγει η τοπική κοινωνία από την απραξία και την έλλειψη οράματος και προοπτικής ανάπτυξης.

 

Στην εκδήλωση ξεχώρισε η παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Μελισσίων κ. Φωτίου Φώτη αλλά και άλλων σημαντικών στελεχών της  κοινωνίας των Μελισσίων, ενώ παρούσα ήταν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Τουγιουντζόγλου , που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα της ,Γεώργιο Τουγιουντζόγλου  πρώην αντιδήμαρχο Μελισσίων.

 

 

Ο Λευτέρης Κοντουλάκος παρουσίασε για πρώτη φορά στην Δημοτική Ενότητα των Μελισσίων τα στελέχη που απαρτίζουν  το ψηφοδέλτιο του και θα διεκδικήσουν την είσοδος τους στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πεντέλης.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice