OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

OTAVOICE: Ανανεωμένο στον αέρα… πιο δυνατά, πιο Αυτοδιοικητικά!

OTAVOICE: Ανανεωμένο, με περισσότερες δυνατότητες και επιλογές!

Με νέα ανανεωμένη εμφάνιση και περισσότερες επιλογές η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα OTAVOICE είναι στον αέρα!

Η εμπιστοσύνη των στελεχών της Αυτοδιοίκησης, η στήριξη του κόσμου και οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, για ότι συμβαίνει σε κάθε μήκος και πλάτος της επικράτειας, από τον πιο μικρό Δήμο της χώρας μέχρι την πιο πολυπληθή Περιφέρεια της Ελλάδας μεγάλωσαν τις προσδοκίες και ωρίμασαν τις σκέψεις για κάτι ακόμα πιο δυνατό, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε με κριτήριο να προσφέρει μια ανθρωποκεντρική αίσθηση ενώ το OTAVOICE χρησιμοποιεί αναβαθμισμένη τεχνολογία που προσαρμόζεται άμεσα με όλες τις συσκευές (Η/Υ, tablet, smartphones).
Χάρη στον απλοποιημένο σχεδιασμό και την ανανεωμένη δομή, προσφέρει άμεσα στους πολίτες τις πληροφορίες που αναζητούν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και όλες τις εξελίξεις στον κόσμο.
Με πρωτογενή ρεπορτάζ αλλά και αναλύσεις σε οικονομικά, εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Στρατηγική συνεργασία OTAVOICE- WORKENTER 

Από σήμερα το OTAVOICE εγκαινιάζει την στρατηγική του συνεργασία με το workenter.gr. Τον κορυφαίο ιστότοπο στη χώρα για την εργασία σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, το επιχειρείν, τις αιτήσεις ΑΣΕΠ, τον ΟΑΕΔ και τα επιδόματα. Το workenter.gr είναι το απόλυτο «εργαλείο», η πιο διαδραστική και πληρέστερη εκδοχή για την εργασία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.

 

Όσο για το OTAVOICE; Συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά και πιο… Αυτοδιοικητικά! Πάντα σταθερά και αμετακίνητα από τον δρόμο της συνέπειας, της αξιοπιστίας, της αντικειμενικότητας και της αδέσμευτης γνώμης.

Το OTAVOICE πέρα από ένα έγκυρο μέσο ενημέρωσης, είναι ένα εργαλείο για να αναδειχτούν νέες πολιτικές, να ενισχυθεί ο ρόλος της αυτοδιοίκησης και να ενεργοποιηθεί ο κάθε πολίτης σε κορυφαία ζητήματα, όπως η κλιματική κρίση, τα εθνικά ζητήματα, αλλά και θέματα της καθημερινότητας.

Το ανανεωμένο OTAVOICE, είναι στον «αέρα» και σας καλούμε να το ανακαλύψετε!

 

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice