OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Ανατ. Σάμου: “Ο Θεός μας φύλαξε”- Κατέρρευσε οροφή του δημαρχείου

Άγιο είχαν στο δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, αφού δεν υπήρξαν δυσάρεστες συνέπειες μετά την πτώση τμήματος της οροφής στο χώρο αναμονής του ισογείου. Η πτώση της οροφής σχετίζεται με την πρόσφατη έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του δημάρχου Γιώργου Στάντζου:

“Ο Θεός μας φύλαξε. Λόγω πτώσης οροφής προ ολίγου στο χώρο αναμονής του ισογείου του Δημαρχείου και μέχρι ολοκλήρωσης του ελέγχου παραμένει κλειστό.”

Κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου προέβη ήδη σε μακροσκοπική εξέταση ολοκλήρου του κτιρίου και δόθηκαν οδηγίες σε συνεργείο του Δήμου σχετικά με την άρση των επικινδυνοτήτων.
Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία εκπόνησης της απαραίτητης τεχνικής μελέτης, προκειμένου να ανατεθεί σε κατάλληλο ανάδοχο δημοσίων έργων, η επισκευή και αποκατάσταση των φθορών προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του κτιρίου.
Σήμερα και στα πλαίσια της διασφάλισης της σωματικής ακεραιότητας τόσο των πολιτών όσο και των δημοτικών υπαλλήλων δεν θα λειτουργήσουν, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Εξαίρεση αποτελεί το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου καθώς το Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης του Δήμου, θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες αποκλειστικά από τις αντίστοιχες πλαϊνές θύρες εισόδου που οδηγούν απευθείας σε αυτά.

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice