OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εθνική “ναυάγιο” – Ανεξήγητος διασυρμός με 107-96 από τη Γερμανία

Οδυνηρός διασυρμός για την εθνική ομάδα, που φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για να βρεθεί στην τετράδα του Eurobasket22.

Εθνικό ναυάγιο με παίκτες φαντάσματα του εαυτού τους, κυρίως αμυντικά, επέτρεψαν στη Γερμανία που βρέθηκε σε μια βραδιά με μεγάλα ποσσοστά ευστοχίας να πάρει μια νίκη με ευρύ σκορ.

Δεν ήταν η καλή ημέρα των Γερμανών αλλά η ανεξήγητη κατάρρευση των ελλήνων παικτών στην τρίτη περίοδο όπου σε 8 λεπτά πέτυχαν μόνο ένα πόντο με τους γερμανούς να σημειώνουν είκοσι. Εκεί τελείωσε το παιχνίδι , ενώ είχαμε μια εικόνα αγωνιστικής διάλυσης. Σαν να κατέβασε κάποιος το διακόπτη.

Μόνο ο συγκλονιστικός Γιαννούλης Λαρετζάκης(18π)  και ο Γιάννης Αντετοκούμπο(31π) υπήρχαν στο γήπεδο κάνοντας μια υπερπροσπάθεια να διασώσουν το ναυάγιο. Οι υπόλοιποι ήταν σαν μην ήθελαν να κερδίσουν. Σαν να ήταν ναρκωμένοι, αδιάφοροι, ειδικά μετά την ανάπαυλα.

Μετά από 6 λεπτά στην τρίτη περίοδο, το επί μέρους σκορ ήταν 20-1! Το πρώτο καλάθι της Ελλάδας ήρθε ύστερα από 8 λεπτά στο δεκάλεπτο, ένα τρίποντο του Γιάννη, ο οποίος σκόραρε και άλλο ένα δίποντο για το 79-69.

Συνολικά στο καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο η Ελλάδα είχε 1/9 τρίποντα, 2/5 δίποντα. Και με το σκορ στο 83-71 ξεκίνησε η τελευταία πράξη του δράματος.

Ναυάγιο και στον πάγκο της Εθνικής που φάνηκε να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και να μην μπορεί ανεξήγητα να βρει αντίδοτο, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Πρόεδρος Ιράν: Θα εμποδίσει την αστυνομία ηθών να ενοχλεί τις γυναίκες

otavoice

Γκουτέρες: «Τίποτε δεν δικαιολογεί τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων»

otavoice

ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψήφιων αρχηγών

otavoice

Κακοκαιρία Μπόρις: Τουλάχιστον 16 νεκροί και εικόνες αποκάλυψης στην Κεντρική Ευρώπη

otavoice

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Το κύκλωμα συνταγογραφούσε σε ανασφάλιστα ΑΜΚΑ – Απάτη 3,5 εκατ. ευρώ

otavoice

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα της 88ης ΔΕΘ – 221.375 άτομα πέρασαν τις πύλες της

otavoice