OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κλεισθένης: Με επιτυχία η ημερίδα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ”, στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο η επιστημονική ημερίδα, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, για Αιρετούς, Τεχνοκράτες και Στελέχη ΟΤΑ, στα πλαίσια της Έκθεσης Beyond στην Θεσσαλονίκη.
Θέμα της επιστημονικής ημερίδας που έγινε στο χώρο της HELEXPO σε συνεργασία με την Forum Training, , ο “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ” καλές πρακτικές και λειτουργικές εφαρμογές. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ομιλίες του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης και Γενικού Γραμματέα Δήμου Νέας Σμύρνης, Μιχάλη Χρηστάκη και του Προέδρου της ΔΕΘ HELEXPO Κώστα Τζήκα. 

Στο πρόγραμμα της ημερίδας συμμετείχαν ως εισηγητές γενικοί γραμματείς, αυτοδιοικητικοί, κυβερνητικά στελέχη, τεχνοκράτες και στελέχη επιχειρήσεων.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας και αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης, Νίκος Νικολακόπουλος παρουσίασε στην παρέμβαση του την ψηφιακή στρατηγική του δήμου του.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χαλκιδέων και μέλος του ΔΣ της Ένωσης, Γιάννης Πανταζής μας αναφέρει πως είχε την τιμή να είναι συντονιστής σε δύο θεματικές συνεδρίες που αφορούσαν, τις ψηφιακές λειτουργίες για διοικητική αναδιοργάνωση των Δήμων και στο Beyond Stage με θέμα, η αντιμετώπιση της καθημερινότητας και του Δημοτικού έργου μέσω αξιόπιστων στοιχείων – δείκτες και συστήματα διακυβέρνησης.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

otavoice

90η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – Γιορτή αντάξια της ιστορίας της!

otavoice

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

otavoice

Δήμος Ιωαννιτών και ΔΟΜ υπέγραψαν Mνημόνιο Συνεργασίας για την ένταξη και την κοινωνική ενσωμάτωση

otavoice

Παρουσιάστηκε το Τ.Π.Σ. Χαλκιδέων και Ληλαντίων – Οι προτάσεις του δήμου

otavoice

Με επιτυχία η παράσταση “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ” του Ευριππίδη στη Νέα Χαλκηδόνα

otavoice