OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΗΠΑ: Ανατροπή σκηνικού στη Νεβάδα, “μια ανάσα” οι Δημοκρατικοί από τους “κόκκινους”

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ; Ισως!

Όπως μεταδίδει από τη Νέα Υόρκη ο δημοσιογράφος του Hellas FM Δημήτρης Φιλιππίδης στην Πολιτεία της Νεβάδα, στην μία από τις τρείς τελευταίες που δεν έχουμε οριστικό αποτέλεσμα στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, φαίνεται πως οι Δημοκρατικοί κάνουν ένα δυνατό ντεμαράζ και διεκδικούν στα ίσια πλέον την κρίσιμη έδρα για την Γερουσία.

Αν καταφέρουν να την αποσπάσουν όλα θα έχουν τελειώσει και οι επαναληπτικές της Τζόρτζια θα είναι μια τυπική διαδικασία, καθώς θα έχουν κερδίσει ήδη την πλειοψηφία στην Γερουσία, γεγονός που θα σημάνει την παραμονή Μπομπ Μενέντεζ στην προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ, μια καθοριστική για την Ελλάδα εξέλιξη.

Επίσης μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Ντόναλντ Τράμπ, που ήδη δέχετε εκ των εσω κριτική και αμφισβητείται να οδηγήσει τους Ρεπουμπλικανούς για τις εκλογές του 2024.

Στο σχόλιο του ο Δημήτρης Φιλιππίδης αναφέρει:

“Χθες ανέβασα ένα σχόλιο για μία έκπληξη που έβλεπα μακρυά στον ορίζοντα! Πλεον η ειόνα επιβεβαιώνει οτι η διαφορά στην Νεβάδα είναι στις 8.000 ψήφους και η μάχη για την Γερουσία παίρνει φωτια! Αν η Κορτέζ Μάστο γυρίσει το αποτέλεσμα τότε η επαναληπτική στην Τζόρτζια θα είναι χωρίς ουσία καθώς οι Δημοκρατικοί θα κερδίσουν την Γερουσια! Είμαστε στο 87 τοις εκατό αλλά σε επικοινωνία με τις πηγές μου φαίνεται οτι θα έχουμε συγκλονιστικό ντέρμπυ στην Νεβάδα στα τμήματα κοντά στο Λας Βεγκας!!!!! Το ένστικτο μου λεει πως θα γίνει η ανατροπή!!!!!”

 

Σχετικά Άρθρα

Ερώτηση 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου

otavoice

Λίβανος: «Οι δρόμοι γέμισαν αίμα» – Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το μακελειό

otavoice

Στην Αθήνα σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

otavoice

6 εκατ. παιδιά επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές επιπτώσεις του τυφώνα Γιάγκι

otavoice

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil – Αποκαταστάθηκε η κίνηση

otavoice

Επίσκεψη – αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο

otavoice