OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Η πρώτη δασκάλα του Μέσι: «Πριν πεθάνω, θα ήθελα να σε αγκαλιάσω»

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Αργεντινή που να μην ονειρεύεται τούτες τις ώρες τον Λιονέλ Μέσι να σηκώσει το τρόπαιο του Μουντιάλ την Κυριακή στη Ντόχα.

Νέοι, γέροι ακόμη και μωρά φορούν τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι και περιμένουν να τον δουν να χαρίζει το 3ο Μουντιάλ στην Αργεντινή.

Με αφορμή τον τελικό θέμα στην Αργεντινή έγινε η πρώτη δασκάλα του Λιονέλ Μέσι. Η Μόνικα Ντομίνα ήταν δασκάλα του στις τέσσερις πρώτες τάξεις του δημοτικού στο Las Heras στο Ροζάριο και θέλησε να στείλει γράμμα στον παλιό της μαθητή.

«Πριν πεθάνω, θα ήθελα να σε αγκαλιάσω», είπε η δασκάλα η οποία έχει πρόβλημα με την καρδιά της. Στο γράμμα της ευχαρίστησε τον Μέσι που έχει παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και τον κάλεσε να φέρει το τρόπαιο στην Αργεντινή.

Η γυναίκα μίλησε και στην εκπομπή Super Deportivo Radio όπου και τόνισε: «Μας έκαναν ήδη χαρούμενους, αλλά θέλουμε να φτάσουμε έως το τέλος. Καλή τύχη. Σε αγαπάμε». Πριν από μερικά χρόνια ο Μέσι την είχε αναφέρει σε συνέντευξή του και την έκανε χαρούμενη αλλά θα ήθελε να τον δει και από κοντά.

«Ήρθα να σε δω Μόνικα. Θα ήταν ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να συμβεί για μένα. Αυτό είναι το όνειρό μου. Ελπίζω να συμβεί» σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα

Ερώτηση 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου

otavoice

Λίβανος: «Οι δρόμοι γέμισαν αίμα» – Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το μακελειό

otavoice

Στην Αθήνα σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

otavoice

6 εκατ. παιδιά επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές επιπτώσεις του τυφώνα Γιάγκι

otavoice

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil – Αποκαταστάθηκε η κίνηση

otavoice

Επίσκεψη – αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο

otavoice