OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΕ Αν. Αττικής: Στον Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου για την Πρωτοχρονιάτικη δοξολογία, ο Θ. Αυγερινός

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παραβρέθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για το νέο έτος στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου στις Αχαρνές, όπου εορτάστηκε η πρώτη του έτους με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ.Αθηναγόρα, για την μεγάλη Δεσποτική γιορτή της κατά σάρκα περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και την Ιερά Μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας.

Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Δοξολογίας, ο κ. Αυγερινός, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, στο ευχετήριο μήνυμά του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τούτη τη χρονιά που ξεκινά, ας εστιάσουμε όλοι στα σημαντικά. Ας δώσουμε χώρο στην αγάπη, στην καλοσύνη, στο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο… στην κατανόηση για ό,τι ίσως δεν συμφωνούμε… Μια ζεστή αγκαλιά, μια ζεστή καλημέρα και ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Όταν πιστεύεις όλα μπορούν να συμβούν!

Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλες και σε όλους!!».

Σχετικά Άρθρα

Μ. Μποκέας: «Ακόμη μια πληγή δεκαετιών κλείνει»

otavoice

Π.Β.Α: Εγκαίνια έργου αποκατάστασης κτιρίων στην Μονή Δαμανδρίου

otavoice

Φάκελος για την πιστοποίηση του χαλβά Φαρσάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Συνάντηση Αγγελούδη-Ιμάμογλου σε θερμό κλίμα στην Κων/πολη

otavoice

Π.Δ.Μ: Στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στην Τ.Κ. Γράμος παραβρέθηκε ο Γ. Αμανατίδης

otavoice

Π.Π: Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με τον Ε.Φ.Ε.Τ

otavoice