OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στο Καρναβαλικό Εργαστήρι

Το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων επισκέφτηκε σήμερα (Παρασκευή 13 Ιανουαρίου) το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης.

Ό Δήμαρχος Πατρέων συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ- Καρναβάλι Πάτρας κα Ήρα Κουρή, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ.Δημήτρη Δημησιάνο και τη διευθύντρια κα Σοφία Χρυσοπούλου συναντήθηκε με τους δημιουργούς-καλλιτέχνες-κατασκευαστές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου και παρακολούθησε την πορεία και την πρόοδο των εργασιών και προετοιμασιών για το Πατρινό Καρναβάλι 2023 που αυτό τον καιρό έχουν πυρετώδη ρυθμό αφού βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της φετινής διοργάνωσης, της πρώτης μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού.

Πραγματοποιήθηκε μια εκτεταμένη συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με όλο το προσωπικό των εργαζόμενων που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για το Καρναβάλι. Από Δευτέρα (16/1) άλλωστε αρχίζει η τοποθέτηση ενός εντυπωσιακού καρναβαλικού διακόσμου στην Πάτρα που θα δώσουν το απαραίτητο εορταστικό κλίμα και τον αποκριάτικο σε όλη την πόλη και η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις μέρες.

Σχετικά Άρθρα

Θ. Αμπατζόγλου: «Διπλά κερδισμένος ο Δήμος λόγω αποπληρωμής του δανείου»

otavoice

Ενεργειακά αυτόνομα σχολεία αποκτά ο Δ. Λυκόβρυσης–Πεύκης

otavoice

Δημιουργία λαχανόκηπων σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης

otavoice

Χ. Μπονάνος: «Δεν επιτρέπεται αυτά τα μαρτυρικά γεγονότα να ξεχαστούν»

otavoice

Β. Καβαλλάρη: «Πρωταρχικό μας μέλημα η διασφάλιση της υγείας των πολιτών»

otavoice

Προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 2024–2025

otavoice