OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Πελετίδη-εργαζομένων για τις τιμές στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

Έγινε την Παρασκευή (27/1) το μεσημέρι στο Δημαρχείο, συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με εργαζόμενους που πλήττονται από την τιμολογιακή πολιτική και τις αυξήσεις που επιβάλλει η εταιρεία Γέφυρα Α.Ε., σε όσους χρησιμοποιούν καθημερινά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για να πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Στη συνάντηση, ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου.
Στη συνάντηση οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τη «λύση» και τις δήθεν μειώσεις που εξήγγειλαν η Κυβέρνηση και η εταιρεία. Εξήγησαν αναλυτικά, ότι ο τρόπος με τον
οποίο η Γέφυρα θα προβαίνει στις χρεώσεις του νέου προγράμματος ανά διέλευση, όχι μόνο δεν το καθιστά  φθηνότερο από το αντίστοιχο e- pass του  2022, αλλά επί της ουσίας θα είναι ακριβότερο.
Οι εργαζόμενοι, πολλοί από τους οποίους πληρώνουν το ένα τρίτο του μηνιαίου εισοδήματός τους στα διόδια της Γέφυρας Α.Ε., μίλησαν για τις επιπτώσεις που υφίσταται τόσο η εργασιακή, όσο και η προσωπική τους ζωή, λόγω του δυσβάστακτου αυτού κόστους.
Η συνάντηση κατέληξε στη διαμόρφωση συγκεκριμένων αιτημάτων, τα οποία θα προωθηθούν με άμεσες ενέργειες απ’ την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, προς την Κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Σχετικά Άρθρα

Μ. Μποκέας: «Ακόμη μια πληγή δεκαετιών κλείνει»

otavoice

Π.Β.Α: Εγκαίνια έργου αποκατάστασης κτιρίων στην Μονή Δαμανδρίου

otavoice

Φάκελος για την πιστοποίηση του χαλβά Φαρσάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Συνάντηση Αγγελούδη-Ιμάμογλου σε θερμό κλίμα στην Κων/πολη

otavoice

Π.Δ.Μ: Στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στην Τ.Κ. Γράμος παραβρέθηκε ο Γ. Αμανατίδης

otavoice

Π.Π: Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με τον Ε.Φ.Ε.Τ

otavoice