OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΣΟΚ!!! Με πλήρωσε τηλεοπτική εκπομπή να πω ψέματα κατά του πάτερ Αντώνιου

Σοκάρει η αποκάλυψη που έκανε ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, Ελλάδιος, ο οποίος είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για όλα τα υποτιθέμενα «βασανιστήρια» που γίνονταν στην δομή, ανακαλώντας πλέον τους ισχυρισμούς του και ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τα όσα είπε δεν ανταποκρίνονταν σε πραγματικά γεγονότα αλλά η εκπομπή του πρόσφερε χρήματα, για να πει όσα είπε!!!!

Όπως ο ίδιος αναφέρει, δέχτηκε την προσφορά από την εκπομπή καθώς είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, αλλά τώρα το μετανιώνει.

Ας δούμε όμως  όσα ανέφερε πριν μερικές εβδομάδες και όπως λέει ήταν καθ υπόδειξη του δημοσιογραφικού τιμ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει πως, όταν μπήκε στην δομή, ήταν αβάφτιστος και ο πάτερ Αντώνιος τον βάφτισε με το όνομά του, ενώ υπογράμμισε ότι δύο φορές τον είχαν χτυπήσει κατά την διάρκεια της διαμονής του στη δομή.

Για το διαβόητο διαμέρισμα της Πιπίνου στην Αθήνα αποκάλυψε:

«Καλύτερα να ήσουν μέσα στην φυλακή παρά στην δομή. Δηλαδή ένα παιδί 14 με 15 ετών το έχεις να δουλεύει, δεν τον πας μία βόλτα, δεν έχει φίλους και δεν το αφήνεις να μιλάει με την οικογένεια του».

«Με πήγαν στην Πιπίνου γιατί έλεγα ”ρε” και τους πήγαινα κόντρα. Ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε για δουλειά στην αποθήκη της Κιβωτού και σχολάγαμε κατά τις 6. Όταν τελειώναμε από την δουλειά, δεν είχαμε να δούμε ούτε τηλεόραση. Στην Πιπίνου έμεινα ένα χρόνο».

Σημειώνεται ότι ο Ελλάδιος εργαζόταν στις αποθήκες της δομής.

Δείτε τι είπε για όλα αυτά, προκαλώντας μεγάλα ερωτηματικά για όσα βρίσκουν το φως της δημοσιότητας και για την αλήθεια των όσων καταγγέλλονται από μια ομάδα παιδιών της δομής.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο βέβαια για τα ψέματα που είπα και ένα πιο μεγάλο συγγνώμη από τον πάτερ Αντώνιο, που κάθισα και είπα αυτά τα πράγματα. Εμένα με έχει βοηθήσει, με έχει στηρίξει σε όλα και έκανα μόνος μου την επιλογή να φύγω από την δομή. Εμένα αυτός ο άνθρωπος μου έχει δώσει αγάπη και ζητάω χίλια συγγνώμη από τον κόσμο και τον πάτερ», είπε ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου .

Δείτε τι καταθέτει ο Ελλάδιος:

Μετά την συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι επιβεβλημένο και θέμα λειτουργίας της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης να κληθούν οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής από τις αρχές για να δώσουν εξηγήσεις. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία….

Σχετικά Άρθρα

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

otavoice

Εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο- 2.800 τραυματίες και 9 νεκροί – Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ

otavoice

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος της Κύπρου, στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννο Κρανιδιώτη

otavoice

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (βίντεο)

otavoice

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice

ΕΕ: Αποδεκτή η δημιουργία Αγροτικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης – 50 δισ. ευρώ για τους αγρότες

otavoice