OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Οργή για την απαράδεκτη καπηλεία της Άννα Καραμαλή εν μέσω εθνικού πένθους

Ξεπεράστηκαν τα όρια σεβασμού και ανθρωπιάς την ώρα που η Ελλάδα σε βαρύ πένθος κήδευε τον ήρωα υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια εθνική τραγωδία για να ασκήσει το αντιπολιτευτικό της έργο, προκαλώντας μια ακραία αλλά και δικαιολογημένη αντίδραση από το “θύμα” της. Αντί να δείξει σεβασμό στο νεκρό Ήρωα της Πολεμικής Αεροπορίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην οικογένεια του υποσμηναγού επιδόθηκε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα πολιτικαντισμού κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως αδιαφορεί για την απώλεια και την ούτε λίγο ούτε πολύ, την διασκεδάζει.

Η τηλεοπτική παράσταση της κ. Καραμανλή δεν τιμά το πολιτικό σύστημα, την κυβερνητική παράταξη και αποτελεί μια πράξη πολιτικής ανωριμότητας και αμετροέπειας. Μια πράξη πολιτικού χουλιγκανισμού.  Όλα αυτά την ίδια ώρα που η μάνα του αδικοχαμένου παλικαριού, μια τραγική μορφή σπάραζε το πανελλήνιο με τα λόγια της απευθυνόμενη στο νεκρό Ήρωα της. 

Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με την οποία καταδικάζει την αντίδραση του βουλευτή του, αλλά μιλά για καπηλεία μιας εθνικής τραγωδίας και για προσπάθεια αποκόμισης πολιτικών οφελών σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος. Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό», αναφέρει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το περιστατικό σε τηλεοπτικό πάνελ μεταξύ της κυβερνητικής βουλευτού Άννας Καραμανλή και του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου.

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης. Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέντε μονάδες η διαφορά υπέρ της Χάρις σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos

otavoice

Γυναίκες μαθηματικοί στο περιθώριο της Ιστορίας

otavoice

Κακοκαιρία Boris: Καταστροφικές πλημμύρες στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη

otavoice

Κυρ. Βελόπουλος: Η ΝΔ κυβερνά υπέρ των καπιταλιστών-ολιγαρχών

otavoice

Με αντίποινα απειλεί ο Νετανιάχου – Οι Χούθι ανέλαβαν την πυραυλική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ

otavoice

Μεγάλο συλλαλητήριo των πλημμυροπαθών του Παλαμά- “Παραμένουμε απροστάτευτοι”

otavoice