OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ε Αν. Αττικής: Κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία Γ. Πατούλη & Θ. Αυγερινού

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. κ. Νικολάου και την παρουσία των εργαζομένων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θανάση Αυγερινό, σε ένα εγκάρδιο κλίμα, έκοψαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην έδρα της, στην Παλλήνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σελίμης, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Γκίνης, καθώς και εκπρόσωποι του Δημάρχου Μαραθώνα και του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η ηγεσία της Περιφέρειας και οι παρευρισκόμενοι επίσημοι αντάλλαξαν θερμές ευχές με τους εργαζόμενους ενώ οι Προϊστάμενοι κλήθηκαν να απευθύνουν τις ευχές τους και το χαιρετισμό τους εκ μέρους της Διεύθυνσής τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Αυγερινός, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, άνοιξε την εκδήλωση λέγοντας τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα, όλοι εμείς, διοίκηση και εργαζόμενοι, εδώ στηνΠεριφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, τους εκλεκτούς καλεσμένους μας για να κόψουμε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτά μας, την οποία έχουμε την εξαιρετική τιμή να ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. κ. Νικόλαος.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που ομολογουμένως υφίστανται, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω παρουσία και του Περιφερειάρχη μας Γ. Πατούλη, που στέκεται πάντα δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, όλους εσάς τους εργαζόμενους για τη μεγάλη συνεισφορά σας, χάρη στην οποία έρχεται σε πέρας το πολυσχιδές και πολυδιάστατο έργο της Περιφερειακής Ενότητας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς μας και εκτελούνται όλα αυτά τα σημαντικά έργα υποδομής στην Ανατολική Αττική, που πλέον αποτελεί ένα τεράστιο εργοτάξιο, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Εύχομαι ολόψυχα να είσαστε καλά, και εσείς και οι οικογένειές σας, και όλοι μαζί να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας και να ολοκληρώσουμε τους μικρούς και τους μεγάλους μας στόχους και στα επόμενα πέντε χρόνια».

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο οποίος χαιρετίζοντας την εκδήλωση, είπε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς, τους εργαζόμενους της Περιφέρειας. Είστε οι άνθρωποι που έδωσαν και τη ψυχή τους την περίοδο της πανδημίας, και όχι μόνο, προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που μας χρειάζονταν. Η Περιφέρεια Αττικής, η λειτουργία της όπως και η διοίκησή της, έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι ανθρωποκεντρική. Είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση του κάθε ανθρώπου που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με τους Δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες καθημερινά σε όλες τις γειτονιές, ώστε οι πόλεις και οι Δήμοι να αλλάξουν πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε κοντά στους πολίτες με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο. Η Περιφέρεια Αττικής είναι η μεγαλύτερη οικογένεια της Αττικής. Μαζί προχωράμε».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ετήσια γιορτή της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής
συνυπήρχαν τόσο οι δύο βαθμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ αλλά και η εποπτεύουσα
Αρχή τους, καθώς την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Ειδικός Γραμματέας
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό που
απηύθυνε, ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θανάση Αυγερινού, με τον οποίο μας συνδέει μακρά φιλία και συνεργασία χρόνων. Είναι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας αυτή τη συμβολική μέρα, στην Ανατολική Αττική, την μεγαλύτερη με διαφορά σε γεωγραφική έκταση Περιφερειακή Ενότητα στην Αττική, με τους 13 Δήμους, με τους οποίους είναι προφανές ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει αγαστή συνεργασία με όλους. Εμείς, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ως η Αρχή που σας εποπτεύει και σας ελέγχει, είμαστε εδώ για να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας».

Σχετικά Άρθρα

Στο Νοσοκομείο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων λόγω αδιαθεσίας

otavoice

«Η σημασία της Κλιματικής Ουδετερότητας για τους Δήμους της χώρας», της Νάντιας Δημητρίου

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλω ένα συμμετοχικό μοντέλο ηγεσίας»

otavoice

Στο Αμύνταιο η πρώτη μονάδα υδρογόνου στην Ελλάδα

otavoice

ΠΔΜ: Σύμβαση συστήματος τηλεδιαχείρισης -τηλεμέτρησης στο ΤΟΕΒ Σερβίων

otavoice

Δήμαρχος Θέρμου: Κρεσέντο δημαγωγίας από την δημοτική αντιπολίτευση …

otavoice