OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εγκαινιάστηκε το αναβαθμισμένο γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη

Εγκαινιάστηε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα  το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη, το οποίο κατασκεύασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων   οι αντιπεριφερειάρχες Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Το γήπεδο της Νεστάνης αναβαθμίστηκε σημαντικά, με την τοποθέτηση νέας γενιάς πλαστικού χλοοτάπητα, αλλά οι εργασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς αναμένεται η κατασκευή κερκίδας, νέων αποδυτηρίων και γραφείου, καθώς επίσης και η εγκατάσταση φωτισμού.

Σε δήλωση του ο κ. Νίκας αναφέρει:

“Φθάνουν τους 40 οι αθλητικοί χώροι σε κάθε νομό της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις, κατά τη διάρκεια της θητείας μας.
Έχουμε επίγνωση ότι οι χώροι αθλητισμού βοηθούν τους νέους μας να κρατιούνται μακριά από κακές συνήθειες αλλά δίνουν την ευκαιρία και σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να αθλούνται με ασφάλεια”

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε:
Μέσα από την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι ταλαντούχοι παίκτες δεν θα χάνονται και το ποδόσφαιρο -που πάντα είχε ταλέντα και απασχολούσε περισσότερους φιλάθλους- της περιοχής μας μπορεί να χαρίσει μεγάλες στιγμές.
Με συγκίνησε το γεγονός πώς παιδιά από την παράταξη “Τρίπολη, Ενωμένοι Μπροστά” κατέθεσαν την γνώμη και την αποψή τους για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή μας, κάτι που πρέπει να γίνει στόχος όλων μας.
Όπως πρέπει να γίνει στόχος όλων, το πώς θα φέρουμε κόσμο στην Τρίπολη -και μέσα από τον αθλητικό τουρισμό- αλλά και ότι έχει να κάνει με τη νεολαία μας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Απ. Τζιτζικώστας στο Thessaloniki Metropolitan Summit: «Έχει αξία να μιλήσουμε ξανά για τη συνοχή»

otavoice

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας ο Δήμος Νέας Προποντίδας

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα

otavoice

Συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

otavoice

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλέπας

otavoice

Δ ΒΒΒ – Αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες: “Η Μικρά Ασία της καρδιάς μας”

otavoice