OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Από την Μπόχαλη παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης, της ΠΕ Ζακύνθου, ο Θ. Γαλιατσάτος

Από την πανέμορφη Μπόχαλη και με φόντο την πόλη της Ζακύνθου παρουσίασε χθες το απόγευμα τους υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ για την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος. 

Το ψηφοδέλτιο απαριθμεί 18 μέλη που συνδυάζει ένα μείγμα επαγγελμάτων και ιδιοτήτων είναι αυτό που παρέχει την εγγύηση για την επόμενη ημέρα, ανέφερε. .

Συνεννόηση σύνθεση συνεργασία συμμετοχή είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την πρόταση της ΑΝΑΣΑ και φυσικά η σχέση Εμπιστοσύνης και Αγάπης, αλλά και η αλήθεια τόνισε ο κ. Γαλιατσάτος.

Δεν μηδενίζουμε, αλλά η περιφερειακή αρχή Κράτσα απέτυχε. Δεν είχε όραμα δεν είχε σχέδιο, δεν ολοκλήρωσε και δεν προώθησε καμιά υποδομή. Ειδικά για την Ζάκυνθο, αυτό που συνέβη με το αρχοντικό Ρώμα, με την παραλία Αργασίου, με το λιμάνι Βολιμών και πολλά άλλα, δείχνουν ξεκάθαρα την αποτυχία της, επεσήμανε ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ. .

Η ΑΝΑΣΑ άσκησε χρηστή διοίκηση. Δεν ακυρώθηκε καμιά σύμβαση, καμία απόφαση μας, από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, κάτι που με την σημερινή Διοίκηση γίνετε κάθε 15 ημέρες. Η ΑΝΑΣΑ άφησε πίσω της ένα έργο χειροπιαστό, δεν άφησε ΘΑ,  έκανε προσπάθειες,  αντιμετώπισε δυσκολίες και ποτέ δεν κοιτάξαμε με περίεργο τρόπο το δημόσιο χρήμα, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαλιατσάτος. 

Ξέρουμε τα προβλήματα, έχουμε την εμπειρία και πως μπορούν να λυθούν. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και έχουμε αξιολογήσει τα λάθη μας. Πιστεύουμε πως σήμερα είμαστε έτοιμοι με ανανεωμένη ομάδα, να πετύχουμε μια Ισχυρή προγραμματική συμφωνία με την κοινωνία. 

Αυτοί είναι οι 18 υποψήφιοι για την ΠΕ Ζακύνθου:

Βεντουρή Ειρήνη, Βλασοπούλου Μαρία, Γιακουμέλος Διονύσιος Γολέμης Διονύσιος-Πρωταγόρας, Κολυβάς Στέφανος, Λυγούρη Κωνσταντίνα, Λυμπέρη Ανδριανή, Καραΐσκος Αθανάσιος, Κλαυδιανού Μαγδαληνή, Μακρής Ηλίας, Μειντάνη Άννα, Μουζάκης Κωνσταντίνος , Μπάστας Διονύσιος, Κλαρινός Σπύρος, Πλέσσα Κωνσταντίνα,  Πομώνης Τζανέττος,  Κρασάς Βασίλης και Τεμπονέρα Γεωργία.

Δείτε όλη την παρουσίαση

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας ο Δήμος Νέας Προποντίδας

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα

otavoice

Συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

otavoice

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλέπας

otavoice

Δ ΒΒΒ – Αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες: “Η Μικρά Ασία της καρδιάς μας”

otavoice

Απόφαση του Δ.Σ. Λαυρεωτικής για την προστασία περιουσιών στην περιοχή της Κερατέα

otavoice