OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού της Δυτικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Καστοριάς Θεοφύλακτος Ζυμπίδης ορίστηκε νέος Πρόεδρος στην Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και  στην Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη. 

Ο κ. Ζυμπίδης έχει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη θέση αφού διατέλεσε επί θητείας Καρυπίδη , Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, όπου είχε σημειώσει σημαντικό έργο.

Ήρθε η στιγμή να ενεργοποιήσουμε αυτό το όργανο έτσι ώστε να βοηθήσει στα μέγιστα την περιοχή μας. Η Εταιρία Τουρισμού πλέον θα έχει εκτελεστικό χαρακτήρα, θα εκτελεί όλα του προγράμματα στον τομέα Τουρισμού της Περιφέρειας.  Είναι εξαρχής πιο ευέλικτη από τις διαδικασίες της Περιφέρειας και θα έχει ένα καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση πράξεων που αφορούν τον τουρισμό, ανέφερε ο κ. Ζυμπίδης.

Στέλνοντας μήνυμα ενωτικό ανέφερε: Δεν μηδενίζουμε το έργο που έχει γίνει. Υπάρχει συνέχεια θα ενημερωθούμε για το σχεδιασμό που υπάρχει, θα συνεχίσουμε δράσεις με θετικά αποτελέσματα και θα απορρίψουμε δράσεις που δεν περπάτησαν. 

Για την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη ανέφερε ότι σε πρώτο στάδιο πρέπει να εξεταστεί η βιωσιμότητα του συγκεκριμένου νομικού προσώπου και πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τα μέλη που απαρτίζουν την εταιρεία και να αυξηθεί η χρηματοδότηση για είναι πολύ σημαντικό να βοηθηθούν τα προϊόντα μας. 

Ο αγροτικός κλάδος είναι από τους σημαντικότερους στην περιφέρεια μας και πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα τους.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του WEST Channel με τον Δημήτρη Βακρατσά.

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice