OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πατούλης: “Αξίζει σεβασμός και ιδιαίτερη τιμή σε προσωπικότητες που προσφέρουν ζωή σε παιδιά πάσχοντα από καρκίνο”

Στη σημαντική προσφορά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Γ. Πατούλης εξήρε το έργο της ιδρύτριας του Συλλόγου  Μαριάννας Βαρδινογιάννη  και επισήμανε ότι τέτοιου είδους προσπάθειες αξίζουν,  την υποστήριξη όλων των πολιτών.

Ειδικότερα επισήμανε:

«Το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η ΕΛΠΙΔΑ», αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Αξίζει ιδιαίτερη τιμή και σεβασμός στην κ. Βαρδινογιάννη, η οποία υπήρξε εμπνεύστρια της προσπάθειας και αποτέλεσε την “ψυχή” για την υλοποίησή της. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους όσους προσφέρουν ζωή στα παιδιά και ιδιαίτερα στα πάσχοντα από καρκίνο.

Όταν υπάρχουν συνάνθρωποί μας και προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη τους σώζοντας ζωές τότε υπάρχει πραγματικά ελπίδα.

Επιπλέον η λειτουργία της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «ΕΛΠΙΔΑ» έχει προσφέρει σημαντικό έργο θεραπεύοντας παιδιά. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Η προσφορά στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα ότι το μέλλον της χώρας μας θα είναι καλύτερο».

 

Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice