OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο κύβος ερρίφθη!!! Χάρης Δούκας: “Το αύριο είναι αργά Πάμε Τώρα!“

Ο κύβος ερρίφθη!!  Επίσημη επιβεβαίωση ότι θα διεκδικήσει την Προεδρία στο ΠΑΣΟΚ έκανε μέσω της απάντησης του στην χθεσινή προτροπή του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. 

Ο κ. Δούκας, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής η οποία κλείνει με τη φράση, «Χάρη, πάμε;», απάντησε: Πάμε!

Αναλυτικά η δήλωση Δούκα:

“Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών.

Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!“.

Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων τοποθετούμενος στο δημοτικό συμβούλιο επεσήμανε ότι δεν θα επηρεάσει η ανάμειξη του στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ την παρουσία του στον Δήμο και πως θα παραμείνει δήμαρχος, χωρίς να εμπλέξει την όποια κομματική ιδιότητα θα έχει, συνεχίζοντας το έργο για το οποίο τον εμπιστεύτηκαν οι δημότες των Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Οι ΗΠΑ έπληξαν δεκαπέντε στόχους των Χούθι στην Υεμένη

otavoice

Αντιπολεμική πορεία στη Θεσσαλονίκη- Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό

otavoice

Μεγαλειώδης υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο Σύδνεϋ

otavoice

Σφοδρές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή- Οι συμβολισμοί πίσω από την ομιλία Χαμενεΐ 

otavoice

Σχέδιο εμπρησμού- Εννέα φωτιές στην Ηλεία: Δεκάδες εστίες στο Γεράκι – Κάηκαν αγροικίες

otavoice

Χ. Δούκας: «Πάμε δυνατά, πάμε ενωτικά – Η Αθήνα μίλησε – Θα μιλήσει και η χώρα!»

otavoice