OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ωραιοκάστρου: Μουσικό σεργιάνι με αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου

Τραγούδια αγαπημένα, που «παντρεύουν» τον «Αύγουστο» με τις υπέροχες «Στιγμές» στη «Ρωγμή του χρόνου» συγκίνησαν και ενθουσίασαν το κοινό στη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στο Νίκο Παπάζογλου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μελισσοχώρι.

Το αφιέρωμα στο Σαλονικιό ποιητή της μουσικής, βασισμένο σε κείμενα που έγραψε η Μερόπη Κόπτση, καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, ηθοποιός και σκηνοθέτις, συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλυσαν τις παλιές Κατασκηνώσεις και απόλαυσαν ένα μουσικό σεργιάνι με αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου. Τα τραγούδια απέδωσαν με εξαιρετικές ερμηνείες ο Παντελής Θεοχαρίδης και ο Φώτης Θεοδωρίδης, με τη συνοδεία των μουσικών Τραϊανού Αλμπανούδη (μπάσο), Βαγγέλη Καλαμαρά (τύμπανα), Γιώργου Κοκκινάκη (πιάνο), Κωνσταντίνου Κράπη (κιθάρα), Αλέξανδρου Μπλέτσου (βιολί) και Χρήστου Τσαϊρίδη (μπουζούκι).

Το κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου, Θοδωρής Παπαθανασίου και η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου, η οποία μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και τόνισε πως η διοίκηση του Δήμου υποστηρίζει δράσεις που ενισχύουν το πολιτιστικό έργο που παράγεται στον τόπο.

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης των ΚΕΠ στην Γορτυνία

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

otavoice

Ανακυκλώνεις και κερδίζεις στα 13 Πολυκέντρα του Δήμου Χαλκιδέων 

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εβδομάδα πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης στο Προεδρείο της CRPM

otavoice