OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νέα Ψηφιακή Εποχή του Δήμου Τήνου με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Τήνου, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες και σας μεταφέρει σε μια σύγχρονη, ψηφιοποιημένη εποχή!

Ο νέος ιστότοπος του Δήμου Τήνου dimostinou.gr έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού μας, τονίζει σε ανακοίνωση η δημοτική αρχή του δημάρχου Παναγιώτη Κροντηρά.

Με συνεχή ενημέρωση και καινοτόμες λειτουργίες, αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας: από τη διάδραση με τις Υπηρεσίες του Δήμου και την έγκυρη ενημέρωση για τα δημοτικά θέματα, μέχρι την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τους εκπροσώπους μας.

Η νέα, ανανεωμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα του Δήμου Τήνου περιλαμβάνει πολλαπλές ενότητες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη με ταχύτητα και ασφάλεια, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το νέο μας ιστότοπο και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου μας.

“Γιατί σωστός δημότης είναι ο ενημερωμένος δημότης“

Σχετικά Άρθρα

Η Χορωδία του Δ. Βριλησσίων τιμά τον Λόρδο Βύρωνα και τους Φιλέλληνες

otavoice

Περιφέρεια Ηπείρου: Αναβάθμιση του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

otavoice

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 35η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα

otavoice

Ιγ. Καϊτεζίδης: «Τιμούμε τους ήρωες που ελευθέρωσαν την Μακεδονία μας»

otavoice

Δ. Ναυπλιέων: Συνεχίζεται η συντήρηση του Δικτύου Ύδρευσης σε συνεργασία με την Π.Π

otavoice

Δ. Πτωχός: «Η Πελοπόννησος τόπος έμπνευσης και υπέρβασης για τους αθλητές»

otavoice