OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Θέρμου: Κρεσέντο δημαγωγίας από την δημοτική αντιπολίτευση …

Πολλές φορές η προσπάθεια μας για σύνθεση απόψεων και η ανοχή μας στο δικαίωμα της αντιπολίτευσης να διατυπώνει μια διαφορετική άποψη θεωρείται υποχωρητικότητα, αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. 

Αξίζει να δείτε την χθεσινή συζήτηση λογοδοσίας (όσοι δεν την είδατε απευθείας ) στο δημοτικό συμβούλιο , όπου διατυπώθηκε η εξωφρενική άποψη , ότι δεν χρειάζονται μελέτες για ένταξη και κατασκευή έργων.

Ο κ. Κωνσταντάρας τονίζει πως, είναι η λογική και η νέα τακτική λαϊκίστικου στυλ με μπόλικη τοξικότητα και υπονοούμενα , από υπαρχηγούς και παρασκήνιο που νομίζουν ότι θα ανακόψουν το δημοτικό έργο στο Θέρμο και την περιφέρεια του .

Συνεχίζουμε την εκπόνηση μελετών μέσα από ίδια έσοδα και το πρόγραμμα «Αντώνης ΤΡΙΤΣΗΣ» γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε περισσότερα έργα μέσω των τωρινών ή μελλοντικών χρηματοδοτικών εργαλείων .

Με τέτοιες απόψεις και προτάσεις σκεφτείτε μόνο το σενάριο να διοικήσει η νυν αντιπολίτευση με αυτή την πολιτική το δήμο μας έστω …μια μέρα, καταλήγει ο δήμαρχος Θέρμου.

Σχετικά Άρθρα

«Η σημασία της Κλιματικής Ουδετερότητας για τους Δήμους της χώρας», της Νάντιας Δημητρίου

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλω ένα συμμετοχικό μοντέλο ηγεσίας»

otavoice

Στο Αμύνταιο η πρώτη μονάδα υδρογόνου στην Ελλάδα

otavoice

ΠΔΜ: Σύμβαση συστήματος τηλεδιαχείρισης -τηλεμέτρησης στο ΤΟΕΒ Σερβίων

otavoice

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού επενέβη άμεσα στο ατύχημα της αμαξοστοιχίας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Δώρημα ζωής η αιμοδοσία – Η Φλόγα Αγάπης δυνάμωσε το όραμα…

otavoice