OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές από την Τρίτη

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή, παραμένουν ισχυροί οι δυτικοί άνεμοι, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, από την Τρίτη αναμένεται βροχερός καιρός στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με τη θερμοκρασία όλη την εβδομάδα κάτω από τους 30 βαθμούς

Πιο αναλυτικά την Κυριακή λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στη Θράκη και το πρωί στο βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, στον Κορινθιακό , τη θάλασσα των Κυθήρων και τα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 23 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός .Το μεσημέρι απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ίσως βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα δεν αλλάζει η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και τα νησιά έως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Λίγες τοπικές βροχές προβλέπονται κυρίως στο Ιόνιο και την Κρήτη.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος Μ.Sc. FRMetS

Σχετικά Άρθρα

Γάζα: Πέντε νεκροί από ισραηλινή επιδρομή σε σχολείο

otavoice

88Η ΔΕΘ: Η φαντασμαγορία των drone light shows στο τελευταίο Σαββατοκύριακο

otavoice

Προσπάθεια διάσωσης του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Sounion» στην Ερυθρά Θάλασσα

otavoice

Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν από 103 αιχμαλώτους πολέμου η κάθε μια

otavoice

Reuters: Η Ρωσία κατασκευάζει UAV «καμικάζι» με κινέζικους κινητήρες

otavoice

Ρουμανία: Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω πλημμυρών

otavoice