OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

88Η ΔΕΘ: Η φαντασμαγορία των drone light shows στο τελευταίο Σαββατοκύριακο

Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά για το εντυπωσιακό θέαμα
Στη σκηνή των Music Events απόψε στις 21:30 η Μαρίνα Σάττι
Δυναμικό κλείσιμο για το μουσικό πρόγραμμα της 88 ης ΔΕΘ αύριο με την Κατερίνα Λιόλιου

Μια ξεχωριστή λάμψη στο τελευταίο Σαββατοκύριακο της 88 ης ΔΕΘ θα δώσει το εντυπωσιακό drone light show, το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 κρατάμε την ανάσα μας και απολαμβάνουμε από τους χώρους της 88 ης ΔΕΘ εντυπωσιακούς φωτεινούς, κινούμενους σχηματισμούς, δισδιάστατους και τρισδιάστατους, που είναι εμπνευσμένοι από τη ΔΕΘ και τους στενούς της δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη.

Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά για ένα σόου που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας.

Τα drone light shows –το πρώτο ήδη καθήλωσε τον κόσμο την περασμένη Κυριακή- έχουν σχεδιαστεί από μία από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στον σχεδιασμό τέτοιων θεαμάτων, τη Grizzly Entertainment. Τα πυροτεχνήματα του παρελθόντος της ΔΕΘ γίνονται ψηφιακά και δημιουργούν νέες αναμνήσεις για το κοινό της έκθεσης.

Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει απόψε το… ζάρι της στη σκηνή των Music Events

Το κοινό της 88 ης ΔΕΘ έρχεται να ξεσηκώσει απόψε η ιδιαίτερα δημοφιλής Μαρίνα Σάττι, που ανεβαίνει στη σκηνή των Music Events στις 21:30.

Οι επισκέπτες της 88 ης ΔΕΘ μπορούν να παρακολουθούν τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην Έκθεση.

Χθες ο Γιώργος Σαμπάνης ενθουσίασε τον κόσμο, που συνέρρευσε για να τον απολαύσει στη σκηνή μαζί με την Klavdia.

Το μουσικό πρόγραμμα της 88 ης ΔΕΘ κλείνει την Κυριακή με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου, μιας από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο περίπτερο 6 η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στρώνει… τραπέζι με ντολμαδάκια Καβάλας, σαραγλί Θάσου και κουραμπιέδες Αλεξανδρούπολης με τη… συνοδεία χορευτικών συγκροτημάτων της περιοχής. Αύριο Κυριακή στον ίδιο χώρο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζει αλμυρή κολοκυθόπιτα, πλιγούρι με φακές και μια ιδιαίτερη συνταγή με χοιρινό.

Το γερμανικό περίπτερο, παράλληλα με τις εκδηλώσεις επιχειρηματικού, οικονομικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, καλεί σήμερα τους επισκέπτες με έναν ξυλοπόδαρο στην κεντρική σκηνή, ενώ διαθέτει στον κόσμο Photobooth για τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών από τη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας.

Εν τω μεταξύ σήμερα και αύριο πραγματοποιείται και το θρυλικό ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. Ο αγώνας που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου
Πρωταθλήματος Ράλλυ ασφάλτου. Η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει απόψε στις 21:00 στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα εξελιχθεί αύριο με τερματισμό και πάλι στην
πλατεία Αριστοτέλους. Το Ράλλυ ΔΕΘ τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την αμέριστη συμπαράσταση της ΔΕΘ-HELEXPO, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Πολυγύρου, Αριστοτέλη και Λαγκαδά, ενώ στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ως θεσμικοί υποστηρικτές τα κατά τόπους κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σάββατο και Κυριακή το ωράριο λειτουργίας της 88 ης ΔΕΘ είναι 10:00 με 22:00.

Σχετικά Άρθρα

Γάζα: Πέντε νεκροί από ισραηλινή επιδρομή σε σχολείο

otavoice

Προσπάθεια διάσωσης του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Sounion» στην Ερυθρά Θάλασσα

otavoice

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές από την Τρίτη

otavoice

Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν από 103 αιχμαλώτους πολέμου η κάθε μια

otavoice

Reuters: Η Ρωσία κατασκευάζει UAV «καμικάζι» με κινέζικους κινητήρες

otavoice

Ρουμανία: Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω πλημμυρών

otavoice