OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Γ. Μαχειμάρης: “Δεν μπορούν διοικούν από το Κολωνάκι την Κέρκυρα”.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης αναφορικά με το τέλμα που έχουν περιέλθει οι Δήμοι και με αφορμή την πρόσφατη κινητοποίηση.

Ούτε ξέρουν τι σημαίνει ύπαιθρος, σχολίασε για τα κέντρα λήψης αποφάσεων. “Δεν μπορούν διοικούν από το Κολωνάκι την Κέρκυρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να έχουμε μια ΔΕΥΑ ανά Νομό. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε στους πολίτες καλό νερό. Κύριε Πρωθυπουργέ δώστε μας νερό. Βρείτε λύση. Η Κέρκυρα θέλει νερό, είπε ο δήμαρχος.

Όπως είπε: «Η κατάσταση με τα σκουπίδια μας έχει φέρει σε σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε προϋπολογισμούς. Καθημερινά έχουμε αυξήσεις και ειδικά τον τελευταίο καιρό έχουμε αύξηση στο τέλος εισόδου στο εργοστάσιο απορριμμάτων στην Πάλαιρο, εκεί δηλαδή που μεταφέρουμε εμείς τα σκουπίδια μας».

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι με αφορμή αυτές τις αυξήσεις ο κύριος Μαχειμάρης γνωστοποίησε ότι το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μανώλη Γραφάκο.

Πηγή corfutvnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Η υπόσχεση του δημάρχου Εορδαίας στην άτυχη καθηγήτρια: «Όλα θα γίνουν όπως τα ήθελες»

otavoice

Δ. Πειραιά: Εκατοντάδες παιδιά κατέκλυσαν την πλατεία Κοραή στην 4η Γιορτή Ανακύκλωσης

otavoice

Στο Νοσοκομείο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων λόγω αδιαθεσίας

otavoice

«Η σημασία της Κλιματικής Ουδετερότητας για τους Δήμους της χώρας», της Νάντιας Δημητρίου

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλω ένα συμμετοχικό μοντέλο ηγεσίας»

otavoice

Στο Αμύνταιο η πρώτη μονάδα υδρογόνου στην Ελλάδα

otavoice