OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στον αδελφοποιημένο Δήμο Γεροσκήπου της Κύπρου ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

Γιάννης Μυλωνάκης: «Θα διευρύνουμε και θα αναβαθμίσουμε τη συνεργασία των δύο Δήμων, σε τομείς με αναπτυξιακό πρόσημο, προς όφελος των πολιτών μας»

Τον αδελφοποιημένο Δήμο Γεροσκήπου Ανατολικής Πάφου,  Κύπρου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής. H
επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο Δήμων, με αφορμή την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια 2024» του Δήμου Γεροσκήπου, που ξεκίνησαν χθες.  Τα μέλη της δημοτικής αρχής του δημοτικού διαμερίσματος Γεροσκήπου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά την αντιπροσωπεία του δήμου.

Κατά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος και τα μέλη της αντιπροσωπείας ξεναγήθηκαν στο αθλητικό κέντρο “Μιχάλης Χριστοφή Κυπριανού” και στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην κεντρική πλατεία, και το Κέντρο Ενηλίκων. Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού μεγάρου. Στο Δημαρχείο Γεροσκήπου τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Πάφου, Νίκος Παλιός, ο Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, Ανδρέας Σιήκκης, ο Αντιδήμαρχος Τίμης, Γιώργος Πολυκάρπου, ο Αντιδήμαρχος Κονιών, Κυριάκος Κυριάκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργούλα Χριστοφή, Μάριος Χατζημιτσής, Παρασκευάς Σαββίδης και οι δημοτικοί λειτουργοί Γεωργία Παπαπέτρου, Μάριος Νικήτας, Ιωάννα Λάμπρου, Νικολέττα  Πιττοκοπίτη και ο Κώστας Αναστασιάδης, Δημοτικός Γραμματέας.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για την ενίσχυση και διεύρυνση των σχέσεων των δύο Δήμων σε τομείς με αναπτυξιακό πρόσημο.

Οι δυο δήμαρχοι τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας και της ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών όχι μόνο στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και σε άλλους τομείς όπως το περιβάλλον, η εκπαίδευση, και ο αθλητισμός.

Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο πλευρών η διεξαγωγή δεύτερης συνάντησης σε υπηρεσιακό επίπεδο, με στόχο τη διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Χρυσούλα Ξύγγη, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Γιάννης Λογοθέτης, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νίκη Πολιτών», Ελίνα Σταματάκη και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», Νατάσα Σοφού.

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

otavoice

Δήμος Ιωαννιτών και ΔΟΜ υπέγραψαν Mνημόνιο Συνεργασίας για την ένταξη και την κοινωνική ενσωμάτωση

otavoice

Παρουσιάστηκε το Τ.Π.Σ. Χαλκιδέων και Ληλαντίων – Οι προτάσεις του δήμου

otavoice

Με επιτυχία η παράσταση “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ” του Ευριππίδη στη Νέα Χαλκηδόνα

otavoice

11 η Γιορτή Τσικουδιάς στο Ωραιόκαστρο με χορούς και κρητικά εδέσματα

otavoice

Κινητές Ιατρικές Μονάδες στα Τρόπαια Γορτυνίας 4-6 Οκτωβρίου

otavoice