OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία η παράσταση “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ” του Ευριππίδη στη Νέα Χαλκηδόνα

Στον γεμάτο από συμπολίτες μας Πολυχώρο Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα, με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ» του Ευριπίδη από τον Οργανισμό  Ελληνικού Θεάτρου ΑΙΧΜΗ ΤΩΡΑ.

Συμμετείχαν και μας καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί Φωτεινή Φιλοσόφου, Γιάννης Νικολαΐδης, Ισίδωρος Σταμούλης, Γιάννης Τσιώμου και η συμπολίτισσά μας Γωγώ Φάκου – Θεοδωράκη, ενώ τη σκηνοθεσία και τους φωτισμούς υπέγραφε ο Γιάννης Νικολαΐδης.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν και μίλησαν για τα μηνύματα του έργου του Ευρυπίδη ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Λίνα Γεωργίου.

Παρόντες ήταν επίσης από την Δημοτική Αρχή ο Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς Κώστας Τομπούλογλου, οι Αντιδήμαρχοι Αλέκος Γούλας, Ευτυχία Παπαλουκά, Τάκης Αθανασόπουλος, Μανώλης Διαγουμάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Αμπατζή, Βασίλης Γεωργιάδης και Γιάννης Λουκιδέλης.

Ο  Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024 που διοργανώνεται από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς περιλαμβάνει ποιοτικές εκδηλώσεις, που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Όλο το πρόγραμμα εδώ:
https://dimosfx.gr/politistikos-septemvris-i-theatriki-p/

Σχετικά Άρθρα

90η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – Γιορτή αντάξια της ιστορίας της!

otavoice

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

otavoice

Δήμος Ιωαννιτών και ΔΟΜ υπέγραψαν Mνημόνιο Συνεργασίας για την ένταξη και την κοινωνική ενσωμάτωση

otavoice

Παρουσιάστηκε το Τ.Π.Σ. Χαλκιδέων και Ληλαντίων – Οι προτάσεις του δήμου

otavoice

11 η Γιορτή Τσικουδιάς στο Ωραιόκαστρο με χορούς και κρητικά εδέσματα

otavoice

Στον αδελφοποιημένο Δήμο Γεροσκήπου της Κύπρου ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

otavoice