OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες Μνήμης και Πολιτισμού» στη Ν. Ιωνία

Η έβδομη ημέρα των Ιωνικών Ημερών Μνήμης & Πολιτισμού ξεκίνησε από το πρωί, στον εξωτερικό χώρο του Παναιτωλίου που πλημμύρισε για δεύτερη ημέρα από μικρούς και μεγάλους που ήθελαν να συμμετάσχουν στο «Survivor». Η δράση «Survivor» για μικρά και μεγάλα παιδιά, συνεχίστηκε και το απόγευμα με την ίδια επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που έσπευσε να συμμετάσχει.

Την συγκεκριμένη διοργάνωση υλοποίησε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Νέας Ιωνίας την οποία ευχαριστούμε θερμά. Στο χώρο έξω από το Συνεδριακό Κέντρο τα περίπτερα των Συλλόγων και φορέων άνοιξαν παρουσιάζοντας θεματικές δράσεις και εκθέσεις.

Όπως κάθε απόγευμα η Δημοτική Βιβλιοθήκη πραγματοποίησε άλλη μια δράση της. Αυτή τη φορά το κοινό είχε την δυνατότητα να συμμετάσχει ενεργά δεδομένου ότι μετά την ανάγνωση του βιβλίου “η ελιά”, πραγματοποιήθηκε αναπαράσταση της συγκομιδής της.

Στο περίπτερο του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της ΕΑΕ πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση. Η κ Έφη Γρηγοριάδου Συγγραφέας – Λαογράφος μέσα από το βιβλίο της Εδεσματολόγιο Σμύρνης μας ταξίδεψε γευστικά με κεράσματα και μας χάρισε τα μυστικά των συνταγών της. Μαζί μας ήταν ο φίλος της ΕΑΕ Κίμωνας Μπέκος με την Κιθάρα του και την εξαιρετική φωνή του, με έντεχνο Λαϊκό τραγούδι.

Σειρά είχε η Μουσική παράσταση «Η ζωή μας….μια αγκαλιά τραγούδια». Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ν. Ιωνίας μας παρουσίασε ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων συνθετών, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Κάτσαρη. Τραγούδησαν οι ερμηνευτές Φιλιώ Μπαφαλούκα και Δημήτρης Τσούνης. Την παρουσίαση της μουσικής παράστασης έκανε η κ. Τάνια Κουμπή.

Στο προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε συναυλία με τον ερμηνευτή Μπάμπη Βελισσάριο και ένα ολοκληρωμένο μουσικό σχήμα «Τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης». Μαζί του ήταν η Μόρφω Τσαϊρέλη. Οι δύο ερμηνευτές μας ταξίδεψαν στον χρόνο με τραγούδια που έντυσαν μουσικά επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ήταν μια συναυλία γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις. Τη συναυλία παρουσίασε ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτη Μανούρη, Δήμαρχος, τον κ. Δημήτρη Καιρίδη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, την κα Λουκία Κεφαλογιάννη Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, τον κ. Βασίλη Σπηλιωτοπούλο Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας, την κα Δέσποινα Θωμαΐδου Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη προοπτικής» , τον κ. Εξαδάκτυλο Κώστα Δημοτικό Σύμβουλοκαι εκπρόσωπο της Δημοτικής Παράταξης «Αλλαγή για η Νέα Ιωνία», τον κ. Παντελή Στεργιάνη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν, όλους τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τον κόσμο που παρακολούθησε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά τις χορηγούς εταιρίες των Ιωνικών Ημερών Μνήμης & Πολιτισμού 2024, Σουρωτή, Eurobank, έπιπλα Τηνιακός, RUCYCOM, Κάβα ΝΕΚΤΑΡ.

Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice