OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ωραιοκάστρου: Κολύμπησαν 12 ώρες για να στηρίξουν παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Αντλώντας δύναμη από τη διάθεσή τους να προσφέρουν αγάπη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες, δεκάδες κολυμβητές συμμετείχαν στη διήμερη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «1ο Νυχτερινό Κολυμβητικό Φιλανθρωπικό 12ωρο» και «ΚΑΩ swimming Festival». Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Πρότυπη Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Ο αγώνας διήρκησε από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου ως τις 10 το πρωί της Κυριακής. Την έναρξη του αγώνα κήρυξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. Ευχαρίστησε τους κολυμβητές και όσους συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας και τόνισε τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και ειδικά προς τα παιδιά.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 200 κολυμβητές, ενώ ξεχωριστή «νότα» στη διοργάνωση έδωσαν τα παιδιά που συμμετείχαν το πρωί της Κυριακής στην παιδική εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο του αγώνα.

Τα έσοδα του «1ου Νυχτερινού Κολυμβητικού Φιλανθρωπικού 12ωρου» διατέθηκαν σε οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες και χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Στήριξη σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς-Τα παιδιά είναι το μέλλον»

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Ενημέρωση Σακκά για τον αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

otavoice

Δ.Θάσου: Πρόσληψη εργατών, πολιτών τρίτων χωρών, με τη διαδικασία της μετάκλησης

otavoice