OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στον πταισματοδίκη Πολυγύρου η δήμαρχος Κασσάνδρας- Αρνείται κάθε ευθύνη!!!

Στον πταισματοδίκη Πολυγύρου παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η δήμαρχος Κασσσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, αρνούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε ευθύνη για την αδειοδότηση του μοιραίου Λούνα Πάρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, σε υπόμνημα που αναμένεται να καταθέσει.

Η δήμαρχος έχει πάρει ήδη δύο προθεσμίες για να δώσει εξηγήσεις, ενώ το ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει είναι για ποιο λόγο παρότι ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στις 9 Ιουλίου, οι δημοτικές υπηρεσίες δεν προχώρησαν σε έλεγχο της εγκατάστασης.

Τις προηγούμενες ημέρες, στην ίδια προκαταρκτική εξέταση, εξηγήσεις μέσω υπομνήματος, έδωσε και ο αρμόδιος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος αρνήθηκε επίσης κάθε ευθύνη, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν μπορούσε να σφραγιστεί, παρά μόνο να επιβληθεί πρόστιμο, όπως και έγινε, καθώς ο δήμος, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι δέσμιος άλλων υπηρεσιών.

Βέβαια ότι η αστυνομία είχε διαπιστώσει παραβατικότητα και είχε ενημερώσει τον δήμο Κασσάνδρας εγγράφως και ο δήμος επί ένα και πλέον μήνα δεν έκανε την παραμικρή κίνηση, παρά μονάχα την ημέρα του μοιραίου συμβάντος, έσπευσε να καλυφθεί, δεν φαίνεται να έχει καμιά σημασία για την δημοτική αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου.

Συνεχίζεται λοιπόν το μπαλάκι μετάθεσης ευθυνών και προφανώς για το τραγικό ατύχημα μπορεί υπαίτιο να είναι το 19χρονο παλικάρι που χάθηκε… όπως έχει χαθεί και η ντροπή σε αυτή την χώρα που ουδείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του. 

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Στήριξη σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς-Τα παιδιά είναι το μέλλον»

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Ενημέρωση Σακκά για τον αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

otavoice

Δ.Θάσου: Πρόσληψη εργατών, πολιτών τρίτων χωρών, με τη διαδικασία της μετάκλησης

otavoice