OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ήλιδας: Καλεί σε συνεργασία τους Δημότες για το θέμα των σκουπιδιών

Καθημερινή «μάχη» με τα απορρίμματα δίνει η αρμόδια διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας, με τους πολίτες σχεδόν στο σύνολό τους να αποτελούν συμμάχους στην προσπάθεια αυτή.

Ωστόσο, δεν λείπουν και οι παραφωνίες, οι οποίες δημιουργούν τεράστια προβλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εικόνα που διαμορφώθηκε σε συγκεκριμένη περιοχή της Αμαλιάδας, όπου μέσα σε ένα βράδυ το σημείο μετατράπηκε σε αυτοσχέδια χωματερή, με τους κάδους να ξεχειλίζουν και να θυμίζουν έναν απέραντο σκουπιδότοπο.

Μάλιστα, για το καθαρισμό του χρειάστηκε μια ολόκληρη ημέρα προσπάθειας και ενεργειών από τα συνεργεία, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον υπόλοιπο προγραμματισμό της υπηρεσίας καθαριότητας.
Για το λόγο αυτό, οι αρμόδιοι της υπηρεσίας καθαριότητας παρακαλούν τους δημότες σε ανάλογες περιπτώσεις, να έρχονται σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Ήλιδας, προκειμένου να υπάρχει συντονισμός και να μην παρουσιάζεται αυτή η εικόνα στην πόλη.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την υπηρεσία για προγραμματισμό ενεργειών αποκομιδής απορριμμάτων είναι: 2622029716 και 2622022554.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice

Δωρεά του Metropolitan General σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

otavoice

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Χανίων

otavoice